Κους-κους & σχόλια

Ο φόβος της σκιάς και η ... ταλαιπώρια στον ήλιο!

Ο φόβος της σκιάς και η ... ταλαιπώρια στον ήλιο!
28 Μαρτίου 2011, 07:00
Η Ουρανία Παπανδρέου αντιμέτωπη με τη σκιά της και τις ακτίνες του ηλίου στην Κάρυστο!

Στην Κάρυστο πήγε ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ουρανία Παπανδρέου. Εκεί παρακολούθησε την παρέλαση και μετά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων. Η σειρά σας μπερδεύει προφανώς, αφού η κατάθεση στεφάνων προηγείται της παρέλασης. Το ξέρουμε, αλλά το γραφείο τύπου της βουλευτού ενημερώνει ότι με αυτή τη σειρά έγιναν τα γεγονότα...

Εμείς να σταθούμε λίγο στην πρώτη εικόνα, στην οποία η Ουρανία προσέρχεται με το στεφάνι και το πλήθος παρακολουθεί. Βλέπετε το αριστερό χέρι να μαζεύει το φουλάρι και δεν είναι τυχαίο. "Αμύνεται" η Ουρανία, αφού ξάφνου ήρθε αντιμέτωπη με τη σκιά της (!), η οποία παραμορφώνει την πραγματικότητα και δημιουργεί ένα μυστηριώδες σκηνικό στη σιγή που επικρατεί στο χώρο. Η μόνη που δεν σκιάζεται είναι η μινοφορούσα τυμπανίστρια στο βάθος δεξιά, η οποία απέστρεψε το βλέμμα της μάλλον από βαριεστημάρα.

Και από τις σκιές, στον ...ντάλα ήλιο! Οι επίσημοι ξεροσταλιάζουν, αφού η τέντα θεωρείται πολυτέλεια. Εκτός αυτού, τη "βγάζουν" στο όρθιο χωρίς καρεκλίτσες. Σίγουρα θα αναπολεί τις παρελάσεις στη Χαλκίδα η βουλευτής του ΛΑΟΣ!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ