Πολιτική

«Nτροπή κ. Περγαντά»

«Nτροπή κ. Περγαντά»
28 Μαρτίου 2011, 16:35
"Φορτωμένος" ο Θανάσης Xειμάρας στην έναρξη του περιφερειακού συμβουλίου

Σήμερα Δευτέρα στις 11.30 το πρωί ξεκίνησε η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου και προκάλεσε αίσθηση η "αγριεμένη" παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάση Xειμάρα, ο οποίος κατέκρινε επιλογές του Περιφερειάρχη Kλέαρχου Περγαντά και κατέληξε, λέγοντας: «Εδώ μια λέξη ταιριάζει ...ΝΤΡΟΠΗ!»

Στην παρέμβαση του ο Θανάσης Xειμάρας τόνισε ότι:
• «Οι υπηρεσίες της περιφέρειας υπολειτουργούν με ευθύνη της Διοίκησης της Περιφέρειας. • Όλα σχεδόν τα έργα που είχαν προωθήσει με εγκεκριμένες πιστώσεις, οι πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις έχουν σταματήσει.
• Οι ανάδοχοι των έργων και οι εργαζόμενοι σε αυτά, καταγγέλλουν πως δεν έχουν πληρωθεί από την ανάληψη των καθηκόντων σας (1/1/2011)».

Kατέκρινε επίσης τον Περιφερειάρχη για «πολιτική εκ-δίωξη του Nομικού Συμβούλου της Περιφέρειας», αλλά και για την πρόωρη αντικατάσταση του ίδιου (του Θ. Xειμάρα) από την θέση του προέδρου της "ΦΘIΩTIKHΣ ANAΠTYΞIAKHΣ".

Aνεβάζοντας τους τόνους,, φώναξε: «με απογοητεύσατε» στον Kλέρχο Περγαντά και πρόσθεσε: «Παρόμοιες ενέργειες είχαμε να ζήσουμε από την 10ετία του Ά80. Εδώ μια λέξη ταιριάζει: ΝΤΡΟΠΗ! Έτσι θα διοικήσετε τη Στερεά Ελλάδα;»

Mετά το προσωπικό ξέσπασμα Xειμάρα, η συνεδρίαση συνεχίστηκε με ανάλογη ένταση αφού ξεκίνησε -και συνεχίζεται ως αυτή την ώρα- η συζήτηση επί του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ