Ο Γιάννης Τσολάκος θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς με καθυστέρηση

Ο Γιάννης Τσολάκος θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς με καθυστέρηση
7 Ιουλίου 2021, 23:40
A+ A-
Ο έμπειρος μέσος είναι η πρώτη μεταγραφή των κυανόμαυρων

Ο Γιάννης Τσολάκος έχει αγωνιστεί σε 10 ομάδες της Εύβοιας. Ανάμεσά τους, αρκετές με μεγάλη ιστορία και τίτλους (ΑΟΝΑ, Ηρακλής Ψαχνών, Ολυμπιακός Χ., Λήλας, κλπ).

Μόνο στον ΑΟ Χαλκίς δεν είχε παίξει επίσημα. Είχε φορέσει τη φανέλα του σε φιλικό ματς (φωτό) τον Αύγουστο του 2019, που είχε αρχικά συμφωνήσει με την ομάδα, αλλά οι εξελίξεις, τότε (παραίτηση Βουρδάνου), δεν οριστικοποίησαν πολλές από τις συμφωνίες που είχαν γίνει με τη διοίκηση, η οποία είχε αναλάβει τους κυανόμαυρους.

Ο Τσολάκος, στη συνέχεια, πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών με τον οποίο αναδείχθηκε και πρωταθλητής το 2020, ξεκίνησε και στη Γ' Εθνική, αλλά με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος δεν συνέχισε και τώρα ήδη συμφώνησε με τον ΑΟΧ και με ...καθυστέρηση δύο χρόνων αναμένεται να φορέσει και επίσημα τη φανέλα του.

Ο 33χρονος  μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί στην Α' κατηγορία Εύβοιας με Λήλα Μίστρου, ΑΟΝΑ, Λήλα Βασιλικού, Κύμη, Ταμυναϊκό, Ολυμπιακό Χαλκίδας, Ιστιαία, Απόλλων Ερέτριας, ΑΕΚ Χαλκίδας και Ηρακλή Ψαχνών.

Στη Δ' Εθνική αγωνίστηκε με την ομάδα της Αρτάκης (27 συμ.) την περίοδο 2006-07, ενώ τη διετία 2009-2011 έπαιξε εκτός Εύβοιας, με τις φανέλες του Αία Σαλαμίνας, του Αήττητου Σπάτων και της ΑΕΚ Ερμιονίδας (Κρανίδι).

 

Επιστροφή