Τα νέα της Αγοράς

ΝΕΡΟ ΔΙΡΦΥΣ: Έγινε το διαμάντι της ελληνικής οικονομίας

15 Ιουλίου 2021, 10:19
Ένα ξεχωριστό βραβείο για την γνωστή εταιρία εμφιάλωση νερού, που τριπλασίασε την κερδοφορία της το 2020.

Η Εταιρία Εμφιάλωσης Νερού Δίρφυς ΑΕ βραβεύτηκε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση που πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing.

Πρόκειται για την αρχαιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας της χώρας. Η Δίρφυς ΑΕ κατάφερε να πάρει το βραβείο γιατί εφάρμοσε με επιτυχία το business plan της την τελευταία πενταετία που στόχο είχε το turnaround και την επαναφορά σε κερδοφορία.

Επιπλέον, το 2020, παρά το lockdown λόγω της πανδημίας σε σημαντικά κανάλια πώλησης πέτυχε ανάπτυξη πωλήσεων και τριπλασιασμό της κερδοφορίας της ενώ με βάση τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, η Δίρφυς είναι η μοναδική εταιρία εμφιάλωσης νερού που κινήθηκε σε αναπτυξιακούς ρυθμούς το 2020.

Ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς, κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, ανέφερε πως αυτή η διάκριση αποτελεί τιμή για την εταιρία και την περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

* Στη φωτογραφία ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς ΑΕ και ο Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης. 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ