Πολιτική

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Κυνική ομολογία για τον Ποθητάκη

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Κυνική ομολογία  για τον Ποθητάκη
24 Ιουλίου 2021, 17:40
Aπάντηση του Θανάση Μπουραντά σε δημοσίευμα της «Γνώμης»  

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα  «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (9/7/2021)

Να διαψεύσει το δημοσίευμα της «Γνώμης» σχετικά με την πρόσληψη του δικηγόρου Γιάννη  Ποθητάκη στο δήμο επιχειρεί ο Θανάσης Μπουραντάς, αλλά άθελά του μας επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας!

Όπως έγραψε η εφημερίδα, ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου έκανε διαγωνισμό για την πρόσληψη δικηγόρου στο δήμο. Τη θέση διεκδίκησε με επιτυχία ο Γιάννης Ποθητάκης, γιος του αείμνηστου ¶γγελου Ποθητάκη, ο οποίος είχε εκλεγεί πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά.

Ο Θανάσης Μπουραντάς αρνείται να προβεί στην πρόσληψη του Ποθητάκη και η «Γνώμη» έκανε λόγο για απόφαση με ξεκάθαρη πολιτική σκοπιμότητα. Ο δικηγόρος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ο δήμαρχος επέλεξε να βάλει το δήμο σε δικαστικά έξοδα για να αντικρούσει την προσφυγή.

Τι απαντά σε όλα αυτά ο Μπουραντάς με επιστολή που έστειλε στη «Γνώμη»; Ότι ο Γιάννης Ποθητάκης είναι δικηγόρος του Δημήτρη Θωμά και δεν μπορεί να είναι και δικηγόρος του δήμου!

Είναι γεγονός ότι ο Ποθητάκης έχει εκπροσωπήσει στα δικαστήρια την οικογενειακή επιχείρηση του χωματουργού Γιώργου Κόκκου, η οποία με αγωγές ζητά από το δήμο να πληρωθεί για έργα, που υποστηρίζει ότι έκανε με προφορικές εντολές του Δημήτρη Θωμά επί δημαρχίας του.

Αυτό το γεγονός καθιστά τον Ποθητάκη «δικηγόρο του Θωμά», σύμφωνα με την …παράλογη λογική του Θανάση Μπουραντά! Σε κάθε περίπτωση, ο δήμαρχος παραδέχεται ότι δεν προσλαμβάνει το δικηγόρο για λόγους πολιτικής αντιπαλότητας και έτσι επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Γνώμης»!

Δυστυχώς, πρόκειται περί κυνικής ομολογίας, που αποκαλύπτει και τον τρόπο με τον οποίο διοικεί το δήμο ο Θανάσης Μπουραντάς. Κρίμα…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ελαφρά βελτίωση της υγείας του

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ελαφρά βελτίωση της υγείας του
Πολιτική
[28/09/2021 - 15:08]

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό.  ...περισσότερα

Λαϊκή Συσπείρωση: Εναντίον της συγκέντρωσης ιχθυοκαλλιεργειών

Λαϊκή Συσπείρωση: Εναντίον της συγκέντρωσης ιχθυοκαλλιεργειών
Πολιτική
[28/09/2021 - 12:00]

Ζητά να μην εγκατασταθούν μπροστά στον οικισμό της Πούντας Καλετζίου ...περισσότερα

Ερώτηση Ζεμπίλη στη Βουλή για τη ΛΑΡΚΟ

Ερώτηση Ζεμπίλη στη Βουλή για τη ΛΑΡΚΟ
Πολιτική
[28/09/2021 - 08:54]

Κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου. ...περισσότερα