Χιούμορ

Μείωσαν 50% την τιμή του καφέ

Μείωσαν 50% την τιμή του καφέ
1 Απριλίου 2011, 09:12
Μας κάνετε πλάκα ότι το πιστέψατε;

Μήπως διαβάσατε στη Γνώμη που κυκλοφορεί σήμερα ότι μειώθηκε η τιμή του καφέ στα καταστήματα της παραλίας; Μήπως περιμένετε να διαβάσετε εδώ τις νέες των καφέδων; 1,5 ευρώ ο φραπέ, 2 ο φρέντο και άλλες που δεν...υπάρχουν. Ε, λοιπόν μην ανησυχείτε, γιατί το "δεν υπάρχουν" δεν είναι σχήμα λόγου, είναι κυριολεξία!

Η "Γνώμη" σας σκάρωσε ένα ανώδυνο, πρωταπριλιάτικο ψεματάκι! "Μεγάλη σύσκεψη καταστηματαρχών της παραλίας Χαλκίδας έγινε την Τετάρτη αργά το βράδυ και αποφάσισαν από σήμερα Παρασκευή 1η Απριλίου 2011 να κατεβάσουν τις τιμές του καφέ κατά 50%" γράφει σήμερα στη σελίδα 15 η "Γνώμη" που κυκλοφορεί. Το πιστέψατε; Αν ναι, την πατήσατε. Πρωταπριλιά! Αν, όχι, μπράβο σας είστε από αυτούς που σκέφτηκαν προφανώς "Σιγά μην κατέβουν 50% οι καφέδες στην Παραλία. Αυτά δεν συμβαίνουν. Κάποιο λάκο έχει η φάβα...".

Για να λέμε, δε, όμως και την αλήθεια, αυτά δεν συμβαίνουν στη Χαλκίδα. Γιατί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ιδίως στο Βορρά, ο καφές είναι σταθερά πολύ πιο φθηνός απ' ότι εδώ. Το ίδιο συμβαίνει και σε αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι κάποια στιγμή θα δούμε έναν πιο φτηνό τιμοκατάλογο στην παραλία μας. Και αυτή η στιγμή να μην είναι Πρωταπριλιά!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ