Αθλητικά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΚ-ΠΠ: Δύο μετάλλια από ΝΟΧ και Ευβοϊκό

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΚ-ΠΠ: Δύο μετάλλια από ΝΟΧ και Ευβοϊκό
18 Ιουλίου 2021, 08:35
Καλή εμφάνιση και από τα δελφινάκια του ΑΚΟΧ

Στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, διεξάγεται από 14 έως 19 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Κολύμβηση.

Συνολικά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετέχουν 2.700 κολυμβητές / τριες από 160 σωματεία όλης της χώρας.

Οι αγώνες στην Αθήνα αφορούν τα σωματεία της Νότιας Ελλάδας και στη Θεσσαλονίκη της Βόρειας και διεξάγονται με τη μορφή των τελικών σειρών και της ενιαιοποίησης των επιδόσεων τους.

Tην Παρασκευή, ολοκληρώθηκαν οι Κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, Β’ και οι αγώνες συνεχίζονται στις Κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.

Από πλευράς των συλλόγων της Χαλκίδας, η συγκομιδή ήταν 2 μετάλλια και πλασαρίσματα στις θέσεις 4-16 που βαθμολογούνται.

O ΝΟ Χαλκίδας κέρδισε την 3η θέση πανελλήνια, πίσω από ΑΣ Κολλεγίου Ντέρη και ΠΑΟΚ, στα 4Χ100 ΠΠ-ΠΚ Β' mixed με τον Γιάννη-Φίλιππο Βούλα, Μαρία Καλογεροπούλου, Κωνσταντίνα Σταματονικολού και Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Στα ατομικά αγωνίσματα θέση στην πρώτη τριάδα κέρδισε η Ειρήνη Πολυκαρπίδη του Ευβοϊκού, που αναδείχθηκε τρίτη πανελληνιονίκης στα 100 πεταλούδα ΠΚ-Β'.

Πολύ κοντά στο μετάλλιο έφθασαν και οι Γιάννης - Φίλιππος Βούλας (ΝΟΧ), Ελευθερία Ρόδη (Ευβοϊκός).

Καλή παρουσία είχαν ακόμη η Κωνσταντίνα Σταματονικολού με την Ευαγγελία Τσάλλα του ΝΟΧ και η Γεωργία Χατζηαλεξίου του Ευβοϊκού, που μπήκαν στις πρώτες 8άδες των αποτελεσμάτων στη Νότια Ελλάδα.

Από τον ΑΚΟΧ  η Κωνσταντίνα  Μπίλα, ο Αντώνης Σακλάρας, ο Γιώργος Βελισσαράκος και η Καλλιόπη Ρέμπελου ήταν κι αυτοί στους πρώτους 8 της Νότιας Ελλάδας.

Στη 16άδα των αγώνων που έγιναν στο ΟΑΚΑ (Ν. Ελλάδα) ήταν ακόμη οι Αλέξανδρος Ρένζι (ΑΚΟΧ), Πολυξένη Λέων, Χρυση Βαβουλιώτη, Θανάσης Καλαφάτης, Μαρία Καλογεροπούλου, Σοφία Σταθάκη, Δημήτρης Καλογερόπουλος (ΝΟΧ), Αριστέα Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνος Καρράς (Ευβοϊκός).

Συμμετείχαν και οι Χρήστος Ιωάννου, Γιάννης Σφυρόπουλος, Μαρία Αννα Παπαϊωάννου, Πέτρος Ιωαννίδης, Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, Χρήστος Ιωάννου (Ευβοϊκός), Παναγιώτης Μιχελής, Αναστασία-Παναγ. Ντούρμα, Κωνσταντίνος Καραντώνης, Χαράλαμπος Τουλουμάκος (ΑΚΟΧ), Κωνσταντίνος Τιρτίγκος, Νίκος Ευθυμιάδης (ΝΟΧ).

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)
Αθλητικά
[02/12/2021 - 01:10]

Οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά στις νίκες και τα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα. ...περισσότερα