Αστυνομικά

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πρόστιμο 5000 ευρώ και 7ήμερο λουκέτο σε γνωστό κατάστημα της παραλίας γιατί υπήρχαν όρθιοι πελάτες

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πρόστιμο 5000 ευρώ και 7ήμερο λουκέτο σε γνωστό κατάστημα της παραλίας γιατί υπήρχαν όρθιοι πελάτες
20 Ιουλίου 2021, 21:55
Συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος του μαγαζιού. Αναρτήσεις διαμαρτυρίας στο facebook από εργαζόμενους.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού, η Αστυνομία προχώρησε σε επιβολή προστίμου 5000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας γνωστού καταστήματος της παραλίας Χαλκίδας.

Επίσης συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος, ο οποίος ήταν παρών κατά την διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς, οι οποίο επιλήφθηκαν του θέματος μετά από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Η παράβαση που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ήταν ότι στο κατάστημα υπήρχαν όρθιοι πελάτες, κατά παράβαση της σχετικής διάταξης που επιβάλλει να υπάρχουν μόνο καθήμενοι πελάτες στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  

Διαφορετική πάντως είναι η άποψη εργαζομένων στο  μαγαζί, οι οποίοι με αναρτήσεις στο facebook υποστηρίζουν ότι υπήρχαν μόνο τρεις πελάτες όρθιοι μπροστά στα σκαμπό τους και άλλα τρία άτομα από το προσωπικό του καταστήματος.

Εργαζόμενη στο μαγαζί, σε οργισμένη ανάρτησή της, σημειώνει - μεταξύ άλλων τα εξής:

"Αν τρία (3) άτομα μπροστά στο σκαμπό τους, είναι κόσμος όρθιος, τότε να τους δένουμε με μια αλυσίδα , να μην σηκώνονται να ξεμουδιάσουν καθόλου και να τους βάζουμε κ ένα καλαμάκι στο στόμα να πίνουν!!! Και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο. Να τα λέμε κ αυτά. Ε ρε , δεν ντρεπόμαστε!!!"

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στη Γνώμη της 23ης Ιουλίου.