Κους-κους & σχόλια

Σόρυ, αλλά χωρίζουμε!

1 Απριλίου 2011, 08:15
Το είπε ο Κώστας (φωτό) στην κοπέλα του πέρσι την 1η Απριλίου. Διαβάστε κι άλλες πρωταπριλιάτικες φάρσες!

Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται πριν τις εκλογές, κατά τη διάρκεια του πολέμου και μετά το κυνήγι. Η ρήση ανήκει πιθανότα στον Ουίνστον Τσώρτσιλ, αν και διεκδικούν κι άλλοι την πατρότητα της.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ορθότητά της. Πότε λέγονται όμως, όχι τα μεγαλύτερα, αλλά τα περισσότερα ψέματα; Αναμφισβήτητα την  Πρωταπριλιά, ημέρα των ψεμάτων σε όλη την Ευρώπη.

Κακά τα...ψέματα, όλοι κρύβουμε ένα πινόκιο (τον πιο γνωστό ψεύτη της υφηλίου) μέσα μας και την Πρωταπριλιά τον ...βγάζουμε έξω και ξεσαλώνει. Τι λέτε όμως και εσείς, ποιο ήταν το ψέμα που είπατε πέρσι την πρωταπριλιά;

Το ερώτημα θέσαμε σε νεαρούς Χαλκιδέους, που βρήκαμε στην παραλία και ιδού οι απαντήσεις:

Ο Τάσος Κωνσταντίνου έπεσε ο ίδιος θύμα φάρσας, την οποία μας εξιστορεί: " Πέρσι την πρωταπριλιά διαπίστωσα πρωί-πρωί ότι το μηχανάκι μου είχε κάνει ...φτερά. Πήγα στην αστυνομία και δήλωσα κλοπή, αφού το μηχανάκι ήταν άφαντο ολόκληρη την ημέρα.

Την άλλη μέρα το βρήκα στη θέση του. Μου την είχε ...κάνει ο καλύτερος μου φίλος και φυσικά την πάτησα. Ήταν όμως τέτοια η χαρά μου, που ξαναβρήκα το μηχανάκι, ώστε δεν του κράτησα κακία, ούτε καν μούτρωσα."

Η Ελένη Κώστα δεν έχει πέσει θύμα πλάκας ή έστω και απλού ψέμματος, αλλά ούτε η ίδια έχει ...τιμήσει το έθιμο. Αφού όμως την βάλαμε στη διαδικασία να σκεφτεί το ζήτημα, μας είπε:

" Αν έκανα πρωταπριλιάτικη φάρσα θα ήταν σε κάποιον συνάδελφο, που είχε ρεπό. Θα του τηλεφωνούσα ότι προέκυψε κάτι και πρέπει να δουλέψει. Αν το "έτρωγε" και ερχόταν στη δουλειά θα του έλεγα γελώντας "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" και ελπίζω να μην θύμωνε."

 

Πλάκα με μηχανάκι έκανε και ο Βαγγέλης Παπαφράγκας πέρσι. Πήρε τηλέφωνο τον κολλητό του, δήθεν πυρ και μανία με κάτι που είχε πει σε βάρος του και τον απείλησε ότι θα του σπάσει το δίκυκλο!

Η συνέχεια διά στόματος Βαγγέλη: " Το πίστεψε και πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να πει. Εγώ αφού είδα ότι το έχαψε, το συνέχισα. Πήγα σπίτι του και δήθεν σε έξαλλη κατάσταση άρπαξα το μηχανάκι, για να το σπάσω. Αυτός είχε μείνει ...κάγκελο και τότε του είπα "Καλό Μήνα" και έσκασε στα γέλια." 

 

Την πιο χοντρή πλάκα όμως την έκανε ο Κώστας Τσάλας, στην κοπελιά του. Της είπε ότι χωρίζουν γιατί την βαρέθηκε και βρήκε άλλη κοπέλα. " Τρελάθηκε - μας λέει ο Κώστας- έκλαιγε και ζητούσε να μάθει τους λόγους του χωρισμού.

"Εγώ το έπαιζα ανένδοτος και την άφησα με την απορία ολόκληρη την μέρα. Την άλλη μέρα της τηλεφώνησα και της εξήγησα ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικη φάρσα."  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 16:44]

Χτυπημένη από μηνιγγίτιδα ...περισσότερα

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 12:45]

"Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο" είπαν οι νεόνυμφοι. ...περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral
Κους-κους & σχόλια
[12/08/2022 - 21:30]

Εμφανίστηκε με μαύρο μολύβι στα μάτια και μαύρα νύχια και το twitter πήρε φωτιά.     ...περισσότερα