Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς - Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ
Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Αυγούστου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε το μεσημέρι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Θα παραμείνει στην εντατική για τρεις ημέρες, ενώ φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν. Ο 52χρονος υφυπουργός το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών, ενώ δεν είχε κοιμηθεί επαρκώς όλο αυτό το διάστημα.
Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει την περασμένη Πέμπτη είχε εμφανισθεί ιδιαίτερα κουρασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για να παραιτηθεί.



















