Αταίριαστο ζευγάρι η Ζέτα και ο Μιχάλης

2 Απριλίου 2011, 08:09
A+ A-
Το πιστεύει η Έλενα (φωτό) και όλοι όσοι ρωτήσαμε, για τους Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πιο hot ζευγάρι στην ελληνική σόου-μπιζ είναι αναμφισβήτητα αυτή την εποχή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Για την σχέση τους έχουν χυθεί τόνοι μελανιού σε όλα τα έντυπα και έχουν αφιερωθεί ώρες και ώρες εκπομπών στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Χωρίς αμφιβολία είναι το ζευγάρι της χρονιάς. Οι φωτογράφοι τους κυνηγάνε για μία κοινή φωτογράφιση, οι ρεπόρτερ με τα ...μαρκούτσια παραμονεύουν για μία δήλωση και μην έχετε αμφιβολία ότι αν αποφασίσουν να παντρευτούν όλα τα κανάλια θα διακόψουν το πρόγραμμά τους, για να μεταδώσουν την είδηση.

Είναι όμως ταιριαστό το ζευγάρι, κατά την κρίση όσων το παρακολουθούν, δηλαδή του κοινού; Τι λένε επ΄αυτού οι Χαλκιδέοι; Εμείς εκτελέσαμε στο ...ακέραιο το δημοσιογραφικό μας καθήκον και ρωτήσαμε αρκετούς Χαλκιδέους.

Μάλλον έκλπληξη μας προκάλεσε το γεγονός ότι υπήρχε καθολική συμφωνία. Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι αταίριαστο ζευγάρι, μας είπαν όλοι χωρίς εξαίρεση. Διαβάστε πως δικαιολόγησαν την άποψή τους.

Ο Γιώργος Αρβανίτης και η Μαρία Παπαγεωργίου επισημαίνουν: " Η Ζέτα ταίριαζε καλύτερα με τον Αντώνη Ρέμο, με τον Χατζηγιάννη δεν ταιριάζει. Αυτή είναι γυναικάρα, ενώ ο Χατζηγιάννης μοιάζει με παιδάκι, δεν είναι αντάξιός της. "

Την ίδια άποψη έχει και ο Βασίλης Σταθάκης, ο οποίος επίσης πιστεύει ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ κατώτερος σε εμφάνιση από την πολυτάλαντη Ζέτα και προσθέτει: " Η Ζέτα είναι φινετσάτη και πρέπει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα με τα ανάλογα προσόντα, ο Χατζηγιάννης είναι ...χύμα."

 

 

 

 

Αταίριαστο βρίσκει το ζευγάρι και η Έλενα Μιχαηλίδου, αλλά για τον αντίθετο λόγο. Αυτή είναι θαυμάστρια του Μιχάλη και σημειώνει: " Καμία γυναίκα δεν ταιριάζει στο Μιχάλη. Αυτός πρέπει να είναι αδέσμευτος και να ανήκει σε όλες τις γυναίκες."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή που μας έκανε ...πονηρές δηλώσεις είναι η Ειρήνη Καλατζή, η οποία εκτός από το γεγονός ότι θεωρεί αταίριαστο το ζευγάρι, πιστεύει ότι η σχέση τους δεν είναι αληθινή. Μάλιστα το ίδιο πιστεύει ότι συνέβαινε και με τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Αντώνη Ρέμο. 

Να τι μας λέει: " Εγώ θεωρώ ότι ο Χατζηγιάννης και ο Ρέμος τα έφτιαξαν με την Μακρυπούλια για να δείξουν προς τα έξω ένα διαφορετικό πρόσωπο από το... πραγματικό τους. Την χρησιμοποιούν ως ... βιτρίνα για να δείξουν ότι είναι καρδιοκατακτητές, ενώ δεν είναι έτσι έτσι τα πράγματα."

 

Επιστροφή