Αθλητικά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ: Ο Χαλκιδέος Νίκος Ντούνιας αναδείχθηκε 5ος στον κόσμο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ: Ο Χαλκιδέος Νίκος Ντούνιας αναδείχθηκε 5ος στον κόσμο
22 Αυγούστου 2021, 01:08
Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του ΠΟΠ Χαλκίδας και της Εθνικής στους Έφηβους.

Την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται στη Ρωσία κατέκτησε ο Χαλκιδέος παλαιστής Νίκος Ντούνιας με την ελληνική σημαία στο στήθος.

Το «θωρηκτό» στον μικρό τελικό της κατηγορίας των 130κ. της ελληνορωμαϊκής ηττήθηκε με 6-3 από τον Ιρανό Μπαγιάρ και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Η παρουσία του Νίκου Ντούνια είναι άκρως επιτυχημένη και αποδεικνύει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο Ελληνας πρωταθλητής από τη Χαλκίδα για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση φέτος (σ.σ. μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) έφτασε έως τον ημιτελικό και έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες.

Οπως αναφέρει η ελληνική Ομοσπονδία, "ο Νίκος Ντούνιας, έχοντας αποδείξει ότι είναι μεγάλο ταλέντο με σκληρή δουλειά και υπομονή δείχνει ότι μπορεί τα αμέσως επόμενα χρόνια να πετύχει τους στόχους του και να κερδίσει ακόμη και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι 2024".

Εναν στόχο που πρόσφατα ...εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του στην Ευβοϊκή Γνώμη, λέγοντας χαρακτηριστικά "είναι το όνειρο κάθε αθλητή".