Το 79% θα γιαούρτωνε πολιτικό!

Το 79% θα γιαούρτωνε πολιτικό!
3 Απριλίου 2011, 07:30
A+ A-
Ενδεικτική της δυσαρέσκειας των πολιτών η δημοσκόπηση του egnomi.gr.

Τις τάσεις της κοινωνίας προσπαθούμε να καταγράψουμε με τις δημοσκοπήσεις που διεξάγουμε σε εβδομαδιαία βάση στην αρχική σελίδα του site μας και όσον αφορά στο θέμα του γιαουρτώματος πολιτικών από πολίτες, το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Το 65% από τους 109 ψηφίσαντες απάντησε ότι θα το έκανε γιατί τους ...χρειάζεται. Μόλις το 21% παραδέχτηκε ότι δεν θα το έκανε διότι δεν ταιριάζει στο στιλ του, ενώ το 14% κατέγραψε στάση αναμονής στο...φιλοδώρημα των πολιτικών αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενα να "πέσει"...βελουτέλα, αν η κατάσταση στη χώρα χειροτερεύσει. Ολα αυτά καταδεικνύουν σίγουρα έως ένα βαθμό την απόγνωση των Ελλήνων από τις ατασθαλίες και την κακοδιοίκηση που ταλανίζουν τη χώρα εδώ και χρόννια φτάνοντάς τη στο χείλος του γκρεμού.

Ωστόσο, στη νέα δημοσκόπηση ανοίγουμε ένα άλλο μεγάλο θέμα, της πόλης μας αυτή τη φορά. Αφορμή έχουν αποτελέσει η σωρεία πετάμενων σκουπιδιών που αντικρίζουμε στους δρόμους της Χαλκίδας και το πρόγραμμα ανακύκλωσης, το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια. Λοιπόν: Χωρίζετε τα σκουπίδια σας για να τα πετάξετε στον κάδο ανακύκλωσης;

Οι απαντήσεις σας αναμένονται και αυτή τη φορά με ενδιαφέρον!

Επιστροφή