Με τον Τρύφωνα ποτέ!

4 Απριλίου 2011, 08:15
A+ A-
Η Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδιλή δεν θα χόρευε ποτέ με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Η Αλίνα Στρατηγάκη το ... συζητάει!

Σε σταρ της τηλεοπτική εκπομπής DANCING WITH THE STARS έχει εξελιχθεί ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, όχι τόσο λόγω των χορευτικών του ικανοτήτων, όσο λόγω της ευχέρειας που δείχνει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Με σκέρτσο και με νάζι υποδέχεται την βαθμολογία των κριτών, πετάει ατάκες που βγάζουν γέλιο και γενικά γνωρίζει καλά το τηλεοπτικό ... παιγνίδι και τους κανόνες του.

Τι λέει όμως και το κοινό γι ΄αυτόν; Εμείς δεν ρωτήσαμε πώς τον βλέπουν από την τηλεόραση, αλλά αν θα χόρευαν μαζί του ένα χορό και ποιον; Επίσης τους ζητήσαμε να σχολιάσουν το φετινό σόου DANCING WITH THE STARS. Διαβάστε αμέσως τις απαντήσεις τους. 

 

 

Η Ολυμπιονίκης στη γυμναστική Ειρήνη Αϊνδιλή έπινε τον καφέ της, με τη φίλη της Αλίνα Στρατηγάκη. Στο θέμα του ... εθνικού μας κομμωτή τα κορίτσια διαφώνησαν. Η Ειρήνη δεν θα χόρευε επ΄ουδενί με τον Τρύφωνα, γιατί όπως μας λέει: "Δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε σαν χορευτής, ούτε γενικότερα σαν άνθρωπος."

Πιο διαλλακτική ήταν η Αλίνα. Όχι ότι ... τρελαίνεται, αλλά μας λέει: " Αν ποτέ χόρευα μαζί του θα επέλεγα να χορέψω ταγκό." Σε ό,τι αφορά το σόου τα κορίτσια δεν είναι φανατικές τηλεθεάτριες, αλλά πιστεύουν ότι το πέρσινο ήταν καλύτερο από το φετινό.   

 

 

 

 

Ο έμπορος Παναγιώτης Γιοβάς δεν θα δίσταζε να χορέψει με τον Τρύφωνα Σαμαρά Σάλσα ή Σάμπα. Το σόου το βλέπει που και που, ενώ επισημαίνει: "Το μόνο που μου αρέσει πραγματικά σε αυτή την εκπομπή είναι ότι γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς." 

 

 

 

 

Ο νεαρός Γιώργος Κωτσογιάννης, με φανερά περιπαικτική διάθεση, δηλώνει: " Με τον Σαμαρά θα χόρευα μόνο τσιφτετέλι, είναι ο κατάλληλος παρτενέρ γι΄ αυτό το χορό. Στο σόου πάντως προσφέρει τηλεθέαση, καθώς πολλοί το βλέπουν γιατί ο Τρύφωνας τους χαρίζει άφθονο γέλιο." 

 

 

 

 

Η Ρόξυ Τσεκαλιούκ, με καταγωγή από την Ουκρανία, αλλά μόνιμη κάτοικος Χαλκίδας εδώ και 10 χρόνια, θα χόρευε ένα ταγκό με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Το σόου πάντως το βλέπει ανελλιπώς για χάρη της Ελεονώρας Μελέτη, την οποία θαυμάζει.

 

 

 

 

Η έμπορος Ρούλα Αμπελιώτου θυμήθηκε την δεκαετία του 1980 με τις Disko και τον ομώνυμο χορό. Αυτός ο χορός πιστεύει ότι ταιριάζει στον Τρύφωνα Σαμαρά και αυτό θα χόρευε μαζί του. Όσο για το DANCING WITH THE STARS πιστεύει ότι του λείπει η λάμψη ενός πραγματικά λαμπερού προσώπου.

 

 

Επιστροφή