Ο Κώστας Κεμίδης έπαθε και τρίτο έμφραγμα

17 Σεπτεμβρίου 2021, 12:10
A+ A-
Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Χαλκιδέο συνταξιούχο δικηγόρο.

 

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα  «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (3-9-2021)

 

Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα ο γνωστός Χαλκιδέος συνταξιούχος δικηγόρος Κώστας Κεμίδης. Έπαθε έμφραγμα, αλλά το αντιλήφθηκε έγκαιρα και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο Κώστας Κεμίδης έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Στο παρελθόν, έχει υποστεί δύο εμφράγματα και έχει υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ στην καρδιά του.

Εδώ και καιρό δεν ένιωθε ενοχλήσεις, αλλά πριν λίγες μέρες αισθάνθηκε έντονο πόνο στο χέρι την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του στη Χαλκίδα. Στη μνήμη του επανήλθαν δυσάρεστες αναμνήσεις.

«Τα ίδια συμπτώματα είχα και τις προηγούμενες δύο φορές, που έπαθα έμφραγμα» είπε στη «Γνώμη» ο κ. Κεμίδης και συνέχισε: «Προτίμησα να ηρεμήσω και να μην πάω αμέσως στο νοσοκομείο.

»Δεν το άφησα, όμως, και δύο μέρες μετά πήγα στο νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκα σε νέα επέμβαση. Οι αρτηρίες ήταν φραγμένες σε μεγάλο βαθμό και είμαι τυχερός που πρόλαβα το κακό».

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το Σάββατο 28 Αυγούστου και επέστρεψε στο σπίτι του, όπου αναρρώνει έχοντας την αμέριστη βοήθεια της οικογένειάς του.

Επιστροφή