Κους-κους & σχόλια

Είναι αλήθεια ότι οι ξανθιές είναι πιο χαζές;

Είναι αλήθεια ότι οι ξανθιές είναι πιο χαζές;
5 Απριλίου 2011, 08:10
Ξανθιές εναντίον μελαχρινών σε αγώνα ...εξυπνάδας στο σημερινό ρεπορτάζ και οι Χαλκιδέοι απαντάνε.

-Γιατί δυο ξανθιές τσακώνονται πάνω σε ένα μηχανάκι ;

Για το ποια θα κάτσει στο παράθυρο!

-Τι περιμένουν 17 ξανθιές έξω από το σινεμά;     

Να έρθει η 18η, γιατί η ταινία είναι άνω των 18!

Αυτά είναι δύο μόνο από τα χιλιάδες ανέκδοτα που υπάρχουν για να ... εξυμνήσουν την εξυπνάδα της ξανθιάς. Είναι γεγονός ότι σχεδόν κανένας δεν θα πει ανέκδοτο για μια χαζή μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, αντίθετα οι "χαζές ξανθιές" κάνουν θραύση σε όλες τις παρέες.

Μήπως όμως είναι αλήθεια αυτό που ισχυρίζονται οι ξανθιές; Ότι δηλαδή τα ανέκδοτα τα έβγαλαν οι μελαχρινές, επειδή ζηλεύουν την ομορφιά τους. Τελικά τι ισχύει, ποιες είναι οι έξυπνότερες, οι ξανθιές ή οι μελαχρινές; Το κοινό της Χαλκίδας απαντάει και για ευνόητους λόγους ρωτήσαμε μόνο άντρες.

Ο Ανδρέας Τουλίτσης, ο οποίος μας έδωσε και την έμπνευση για τον πρόλογο με τα ανέκδοτα, παρατηρεί: " Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο πως όλα τα ανέκδοτα κάνουν λόγο για τις χαζές ξανθιές. Πιθανότατα οι μελαχροινές είναι πιο έξυπνες, αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία να σας διηγηθώ."

 

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου συμφωνεί κι αυτός ότι οι ξανθιές είναι οι χαζές και να στηρίξει τον ισχυρισμό του λέει κάτι απλό: " Απόδειξη ότι είναι χαζές οι ξανθιές είναι ότι παρόλο που είναι ξανθιές βάφουν πάλι τα μαλλιά τους ξανθά, άρα είναι δύο φορές χαζές."

Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα το σκεπτικό του Βασίλη, αλλά η ουσία είναι ότι και αυτός θεωρεί εξυπνότερες τις μελαχροινές. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Πύθουλα, τον οποίο βρήκαμε με το φίλο του Νίκο Σπανό.

Ο Μιχάλης μιλάει εξ ιδίας πείρας, αφού σημειώνει: " Η κοπέλα μου είναι μελαχρινή και είναι ...γάτα, δηλαδή πανέξυπνη. Δεν μπορώ να της ξεφύγω με τίποτε, αντιλαμβάνεται τα πάντα με μία κουβέντα που θα πω, ακόμη και από το τηλέφωνο."

Όσο για το φίλο του το Νίκο προτίμησε να μην πάρει θέση, αφού τόνισε ότι δεν έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Κώστας Καραχάλιος πείστηκε ότι οι ξανθιές είναι πιο χαζές, από την εποχή που είχε σχέση με μία ξανθιά Μαρία. Διαβάστε την απολαυστική ιστορία, όπως μας την διηγήθηκε ο ίδιος.

" Με είχε καλέσει σπίτι της για καφέ. Καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ, όταν αποφάσισε να καλέσει το κινητό μου από το δικό της για να δει αν έχω καταχωρημένο το τηλέφωνό της.

Πράγματι, καθώς έφυγα για μία στιγμή να πάω στην τουαλέτα, τηλεφώνησε και η συσκευή χτύπησε ενώ έλειπα. Όταν επέστρεψα πήρε το τηλέφωνο μου ( όπου εγώ είχα καταχωρήσει το νούμερό της με την ένδειξη Μαρία) το κοίταξε και τι μου είπε.

Έχεις αναπάντητη από μία Μαρία, ποια Μαρία είναι αυτή, λέγε γρήγορα.  Από τότε πείστηκα ότι οι ξανθιές είναι εντελώς χαζές."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 16:44]

Χτυπημένη από μηνιγγίτιδα ...περισσότερα

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 12:45]

"Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο" είπαν οι νεόνυμφοι. ...περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral
Κους-κους & σχόλια
[12/08/2022 - 21:30]

Εμφανίστηκε με μαύρο μολύβι στα μάτια και μαύρα νύχια και το twitter πήρε φωτιά.     ...περισσότερα