Πολιτική

Που πήγε και τι έκανε στη Βόρειο Εύβοια ο Γιάννης Βαρουφάκης

Που πήγε και τι έκανε στη Βόρειο Εύβοια ο Γιάννης Βαρουφάκης
16 Σεπτεμβρίου 2021, 12:56
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 επισκέφτηκε τις πυρόπληκτες περιοχές και μίλησε με τους κατοίκους.

Τη Βόρεια Εύβοια επισκέφτηκε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς καθώς και μέλη συλλόγων και επιτροπών των κατοίκων.

Αρχικά πραγματοποίηθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. ¶ννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη,  με τον οποίο συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοι με τον αγώνα που δίνουν για να μείνουν στον τόπο τους.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 συνάντησε τον πρόεδρο των ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας Βαγγέλη Γεωργαντζή, με τον οποίο μίλησε για τον κλάδο τους, που υπέστη συντριπτική καταστροφή από τις πυρκαγιές και τον αγώνα επιβίωσης των ρετσινάδων. 

Η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος βρέθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων στη Στροφυλιάς, όπου ενημερώθηκε από τις Επιτροπές Πυροπλήκτων Κηρίνθου και Κεχριών και τον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου για τις ανάγκες και τα αιτήματα των πυρόπληκτων.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και το κλιμάκιο του κόμματος συνάντησαν ακόμα τον Πρόεδρο της πυρόπληκτης κοινότητας Αγίας ¶ννας Σταμάτη Ηλιοδρομίτη και πολίτες της περιοχής και συνομίλησαν μαζί τους, καθώς και τον Σύλλογο Υλοτόμων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο στο πυρόπληκτο Αχλάδι.

Τέλος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Βασιλικών και κατοίκους της περιοχής, όπου πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και την άμεση ανάγκη να υπάρξουν αντιπλημμυρικά έργα, αλλά 100% αποζημιώσεις.

Τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 συνόδευαν οι βουλευτές του κόμματος Μαρία ΑπατζίδηΚρίτων ΑρσένηςΚλέων Γρηγοριάδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, τα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Γεράσιμος Λυμπεράτος και Κώστας Ντάσκας, καθώς και στελέχη του κόμματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της ΝΔ διαλύει τις Λαϊκές Αγορές εν μέσω πανδημίας και ακρίβειας

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της ΝΔ διαλύει τις  Λαϊκές Αγορές εν μέσω πανδημίας και ακρίβειας
Πολιτική
[21/10/2021 - 11:48]

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αντιπολίτευσης.   ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση του ΚΚΕ σε καφενείο της περιοχής Νεάπολης

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση του ΚΚΕ σε καφενείο της περιοχής Νεάπολης
Πολιτική
[21/10/2021 - 10:00]

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κατσαρός, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εύβοιας του ΚΚΕ. ...περισσότερα