Αθλητικά

Πρόλαβε και το ...σήκωσε

Πρόλαβε και το ...σήκωσε
4 Απριλίου 2011, 20:20
Εφυγε κι άλλος από τον ΑΟΧ

Ο Γιάννης Γεωργαράς πήγε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό και σήκωσε την κούπα (αριστερά στη φωτό και δίπλα του ο πρόεδρος κ. Ταρνανάς σε στιγμές χαράς) ως προπονητής του ΑΟΧ πριν λίγες μέρες. Στη Β' φάση του θεσμού όμως, δεν θα είναι στον πάγκο του ΑΟΧ, την Τετάρτη στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας στη Χαλκίδα (ώρα 4,30)

Το ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε ...λιτά, μέσω του επίσημου site του, "ότι έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Γιάννης Γεωργαράς" και πρόσθεσε πως ..."Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του."

Οπως γίνεται αντιληπτό οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες της ομάδας που την έφεραν μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη ήταν επόμενο να φέρουν αυτή την εξέλιξη. Συνηθίζεται άλλωστε σ' αυτές τις ...δύσκολες στιγμές να γίνεται η αλλαγή για ν' αλλαξει το κλίμα, η καλή ψυχολογία και όλα τα ...συναφή.

Προς το παρόν πάντως υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Σκόνδρας που έχει και την πείρα και τις γνώσεις για την θέση.

 Να αναφερουμε ότι ο Γεωργαράς είναι ο δεύτερος προπονητής του ΑΟΧ που φεύγει τη φετινή περίοδο. Η ομάδα είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον Γιώργος Ποδαρά, τον οποίο μάλιστα αντικατέστησε μέχρι να προσληφθεί ο Γεωργαράς ο τότε συνεργάτης του κ. Γατόπουλος. Ας σημειωθεί ότι και ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα εδώ και ένα μήνα περίπου, ύστερα από επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σ' αυτόν και τον κ. Γεωργαρά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιο γήπεδο θα πάτε το Σαββατοκύριακο

Σε ποιο γήπεδο θα πάτε το Σαββατοκύριακο
Αθλητικά
[21/09/2019 - 08:01]

Ολη η ποδοσφαιρική δράση της Εύβοιας ...περισσότερα

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Οι πρώτες "καμπάνες" της χρονιάς

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Οι πρώτες καμπάνες της χρονιάς
Αθλητικά
[20/09/2019 - 18:30]

Τρεις αγωνιστικές έξω Αντωνίου και Κρόκος ...περισσότερα

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος δέχτηκε πρόταση από το Κατάρ

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος δέχτηκε πρόταση από το Κατάρ
Αθλητικά
[20/09/2019 - 12:52]

Η Αλ Σαντ χτύπησε την πόρτα του Χαλκιδέου προπονητή μπάσκετ. ...περισσότερα