ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-6 (Κύπελλο): Έκανε περίπατο στην έδρα του γείτονα

18 Σεπτεμβρίου 2021, 20:56
A+ A-
Η ομάδα της Βάθειας πάτησε γκάζι στο β' ημίχρονο.

Εντυπωσιακός, καταιγιστικός, απολαυστικός... Ο Αμαρυνθιακός έκανε περίπατο στην έδρα του γείτονα Απόλλωνα Ερέτριας για την Α' Φάση του Κυπέλλου Εύβοιας και συνέτριψε με 6-0 τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Βάθειας απείλησε με σουτ του Αντώνη Μυρτέζα με το καλημέρα, στη συνέχεια κατέγραψε ένα καλό κόρνερ, με την μπάλα να περνάει από πολλά πόδια και στην εξέλιξη της φάσης ένα σουτ διαγώνιο του Σκριβάνου (του Λ.) πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τίποτα, όμως, δεν προμήνυε την έκταση που πήρε το σκορ.

Ο Αμαρυνθιακός, βέβαια, συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και είχε άλλες τέσσερις καλές φάσεις με τους Αντώνη Μυρτέζα, Παν. (του Δ.) Σκριβάνο, Σελίμ Μυρτέζα και Παν. (του Λ.) Σκριβάνο, που σούταρε ψηλοκρεμαστά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κανάνι με έξοχη ενέργεια για την Ερέτρια από αριστερά, πάσαρε στον Λάζρι, αλλά το σουτ του νεαρού εξτρέμ ήταν αδύναμο.

Και στο 45' ο Αμαρυνθιακός πέτυχε το γκολ που δικαιούτο ...νωρίτερα.

Ο Σιαράπης από ασίστ του Π.Δ. Σκριβάνου σούταρε, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Μίχου για το 0-1.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου (47') ο Καρβελάς πέρασε κάθετη στον Π.Λ. Σκριβάνο και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 0-2.

Κάπου εκεί το ματς έγινε μονόλογος για τον Αμαρυνθιακό και εφιάλτης για την Ερέτρια.

Στο 65' από κόρνερ του Αντ. Μυρτέζα, ο Γιώργος Πέππας με κεφαλιά έκανε το 0-3.

Στο 75' ο Σελίμ Μυρτέζα με πέναλτι έγραψε το 0-4.

Στο 78' ο Ζάνιος με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το 0-5.

Στο 82' ο Σπύρος Κιμουλιάτης που πέρασε αλλαγή ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι Κασομούλης έδωσε εκ νέου πέναλτι και ο Αντώνης Μυρτέζα έκανε το 0-6 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Κασομούλης, Δάλλας - Σέρρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Μίχος, Τόρα, Ρούσσος, Λ. Καρλατήρας (55’ Θαν. Μπασινάς), Μ. Καρλατήρας (73’ Σμπιλήρης), Χιούσκα (61’ Ι. Σταματάκος), Κανάνι, Βεσέλι, Αποστόλου (73’ Μέτσιο), Ρόελ Αντζέλι, Λάζρι.

ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αλέκος Αλεξανδρής): Σακκής, Χρ. Καρβελάς, Δημ. Τσούτσης, Γ. Πέππας, Ρεπετσάς (72’ Τριανταφύλλου), Σελίμ Μυρτέζα, Αντώνης Μυρτέζα, Σιαράπης (70’ Ζάνιος), Π.Λ. Σκριβάνος (70’ Θαν. Σκριβάνος), Π.Δ. Σκριβάνος, Παν. Τσούτσης (70’ Σπ. Κιμουλιάτης).

Επιστροφή