Συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας

Συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας
23 Σεπτεμβρίου 2021, 09:32
A+ A-
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Μεγάλη συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου (ώρα 8μ.μ.) στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό) Στάδιο, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας.

Το κεντρικό μήνυμα της συναυλίας είναι το "Μένουμε όρθιοι!".

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας καλεί όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στην συναυλία να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή (24/9).

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ.

Η ώρα αναχώρησης την Τρίτη, έχει οριστεί στις 5.30 το απόγευμα από τη Νεάπολη Χαλκίδας.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών (και των δύο Δήμων που επλήγησαν) που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους. Επίσης, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων θα φροντίσουν, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη μεγάλη αυτή συναυλία να στηρίξουν με κάθε τρόπο επείγουσες ανάγκες που προέκυψαν από την φυσική και οικονομική καταστροφή της πυρκαγιάς στους Δήμους Ιστιαίας Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Θα συμμετάσχουν (με αλφαβητική σειρά) στη συναυλία οι: Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, Γιάννης ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, Χρήστος ΘΗΒΑΙΟΣ, Γιάννης ΚΟΤΣΙΡΑΣ, Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΣ, Αποστόλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΣΟΛΙΑΣ), Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, Γιώργος ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Άλκηστις ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΠΥΞ ΛΑΞ, Μάριος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Γιάννης ΧΑΡΟΥΛΗΣ, Μιχάλης ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, Κώστας ΧΑΤΖΗΣ

Παρουσίαση: Θανάσης ΑΛΕΥΡΑΣ, Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, Σκηνοθεσία: Άγγελος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Φωτισμοί: Περικλής ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ Ενορχηστρώσεις: Γιάννης ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test, ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

*Για το πούλμαν που θα μεταφέρει τους Ευβοείς χρειάζεται rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Επιστροφή