Αθλητικά

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Πάει ...Αθήνα, περνάει Ισθμό και ταξιδεύει με το πλοίο

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Πάει ...Αθήνα, περνάει Ισθμό και ταξιδεύει με το πλοίο
22 Σεπτεμβρίου 2021, 15:55
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ευβοϊκής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα

Διαφοροποιείται η κατάσταση με τους ομίλους της Γ' Εθνικής στο νέο πρωτάθλημα, αφού έχουν μειωθεί οι ομάδες, ενώ η διεξαγωγή θα γίνει σε λιγότερους ομίλους.

Επόμενο είναι ότι θα αλλάξει και η κατανομή για κάποιες ομάδες που βρίσκονται ...στη μέση, όπως και η Αρτάκη.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Εύβοια στην τρίτη τη τάξει κατηγορία θα τοποθετηθεί με ομάδες της Αθήνας, κάποιες της Πελοποννήσου, ενώ θα κάνει και ταξιδάκι στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, πιθανοί αντίπαλοί της μπορεί να είναι οι ομάδες :

ΠΑΟ Ρουφ, ¶γιος Ιερόθεος, Χαραυγιακός, Φωστήρας, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος από την πρωτεύουσα, ο ΑΟ Πυλίου Κω (και η Ρόδος αν δεν αγωνιστεί στη SL-2), η Ένωση Ερμιονίδας και ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου από το νομό Αργολίδας, και ίσως το Διαβολίτσι Μεσσηνίας.

Επίσημα, μέχρι τώρα, έχει ανακοινωθεί ότι η κλήρωση μετατέθηκε για τη Δευτέρα 27/9 και ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου και αναμένεται η επίσημη κατανομή των ομάδων στους ομίλους. Επειδή, όμως, στην Ελλάδα όλα γίνονται μπορεί και οι παραπάνω ημερομηνίες ν' αλλάξουν...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)
Αθλητικά
[02/12/2021 - 01:10]

Οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά στις νίκες και τα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα. ...περισσότερα