Κους-κους & σχόλια

Μολύβι, δελτίο και ... βουρ για το ταμείο!

6 Απριλίου 2011, 07:48
Στοίχημα και ΚΙΝΟ τα αγαπημένα παιγνίδια των Χαλκιδέων. Διαβάστε πολλές δηλώσεις παικτών και πρακτόρων.

Μολύβι, δελτίο και ... βουρ για το ταμείο του ΟΠΑΠ, μήπως και κερδίσουμε, γιατί αν περιμένουμε από αλλού λεφτά...σωθήκαμε. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που... κυνηγάνε την τύχη τους στην εποχή της κρίσης.

Κατά γενική ομολογία, μπορεί να έχουν μειωθεί τα ποσά που παίζονται ( σφού δεν υπάρχουν γενικώς λεφτά στην αγορά), αλλά έχουν αυξηθεί τόσο οι παίκτες, όσο και η συχνότητα του παιξίματος στα τυχερά παιγνίδια του ΟΠΑΠ.

Ο κόσμος δεν περιμένει πολλά από το κράτος, τους πολιτικούς και τις επιχειρήσεις αυτή την εποχή. Η μόνη σταθερή αξία στην ελληνική κοινωνία, αυτή την περίοδο, είναι η ελπίδα. Η ελπίδα ότι μπορεί να μας ευνοήσει η τύχη.

Τι λένε όμως και οι Χαλκιδέοι; Ότι παίζουν, παίζουν! Αρκεί να ρίξετε μία ματιά στα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ και θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετοί οι κυνηγοί της τύχης. Τι παιγνίδια προτιμούν και τι ποσά παίζουν ρωτήσαμε αρκετούς παίκτες  κι να τι μας απάντησαν.

Ο Ηρακλής Ποζίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, βρισκόταν επί το ...έργον μέσα στο πρακτορείο Αϊνδιλή και μας είπε: " Παίζω ''Πάμε-στοίχημα'' δύο φορές την εβδομάδα. Έχω κερδίσει κατά διαστήματα, αλλά λίγα χρήματα. Να πω την αλήθεια δεν περιμένω να γίνω πλούσιος από το στοίχημα, πιο πολύ το έχω σαν χόμπι, για να είμαι μέσα στα πράγματα, επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο στα νιάτα μου."

Ένας άλλος παίκτης του Στοιχήματος είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος διάβαζε και σχετική εφημερίδα για να ξέρει που θα ποντάρει. Παίζει συστηματικά 2-3 φορές την εβδομάδα, από 3-5 ευρώ και σημειώνει: " Δεν έχω κερδίσει ποτέ και δεν πρόκειται να σταματήσω να παίζω μέχρι να κερδίσω."

Παίκτης του ΚΙΝΟ, του σχετικά νεότερου παιγνιδιού του ΟΠΑΠ, είναι ο Μηνάς ¶τταλης. Παίζει μία φορά την εβδομάδα και το μεγαλύτερο ποσό, που έχει κερδίσει, είναι 1600 ευρώ. Ο ίδιος σχολιάζει: "Δεν θα σταματήσω ποτέ να παίζω, αλλά να ξέρετε δεν είμαι εθισμένος, το κάνω για χαβαλέ."

Ρωτήσαμε και δύο πράκτορες του ΟΠΑΠ, στη διάρκεια του ρεπορτάζ. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Πίγκος, από τον οποίο ζητήσαμε σχολιασμό από την πλευρά του παίκτη. ¶ραγε ένας επαγγελματίας παίζει κι αυτός ή όχι;

"Παίζει, γιατί ναμην παίζει" απαντάει χαμογελαστός ο κ. Πίγγος και προσθέτει: " Εγώ παίζω στοίχημα και ΚΙΝΟ. Το ανώτερο ποσό που έχω κερδίσει είναι 500 ευρώ. Δεν πρόκειται να σταματήσω να παίζω, γιατί πλέον είναι το χόμπι μου."

 

Ο δεύτερος πράκτορας, που μας μίλησε, ήταν ο Βαγγέλης Αναγνωστάκης, από τον οποίο ζητήσαμε σχολιασμό ως επαγγελματία. Τον ρωτήσαμε λοιπόν ποια παιγνίδια παίζονται περισσότερο και αν κερδίζουν οι πελάτες του. Να τι απάντησε:

" Το Στοίχημα και το ΚΙΝΟ είναι τα πιο δημοφιλή παιγνίδια του ΟΠΑΠ. Σε ότι αφορά τα κέρδη, μπορώ να σας πω τα μεγαλύτερα ποσά που έχει δώσει το πρακτορείο. Επί δραχμής 100 εκατομμύρια και επί ευρώ δύο φορές από 35.000 ευρώ σε ΚΙΝΟ και ΤΖΟΚΕΡ."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 16:44]

Χτυπημένη από μηνιγγίτιδα ...περισσότερα

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 12:45]

"Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο" είπαν οι νεόνυμφοι. ...περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral
Κους-κους & σχόλια
[12/08/2022 - 21:30]

Εμφανίστηκε με μαύρο μολύβι στα μάτια και μαύρα νύχια και το twitter πήρε φωτιά.     ...περισσότερα