ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ: Σπουδαίοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας (VIDEO)
Περισσότεροι από 7000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία «Μένουμε Όρθιοι» στο Καλλιμάρμαρο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας.
Η βραδιά ξεκίνησε με Μίκη Θεοδωράκη και το τραγούδι «Στο περιγιάλι το κρυφό». Όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν βρέθηκαν μαζί επί σκηνής δηλώνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους.
Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Κώστας Χατζής, Πυξ Λαξ, Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Μάριος Φραγκούλης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιάννης Χαρούλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κούτρας, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Νταλάρας.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή στο Καλλιμάρμαρο με σπουδαίους συμβολισμούς, αλλά και με ουσία... Θέλουμε να διατηρήσουμε επίκαιρο το μήνυμα της αλληλεγγύης και να βρούμε χρήματα για να στηρίξουμε τους πρωτοετείς φοιτητές» τόνισε ο δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.
Η συναυλία μεταδόθηκε και μέσω διαδικτύου, προκειμένου να την παρακολουθήσουν όσοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Καλλιμάρμαρο. Όπως επισήμαναν οι διοργανωτές, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφιών στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της Εύβοιας για τη στήριξη της φοίτησης τους και την ανακούφιση των οικογενειών τους.



















