Κους-κους & σχόλια

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!
6 Απριλίου 2011, 07:30
Η Αγγελίνα του Θέμου είναι μία μελισσούλα!

1) Ανεβαίνει η τιμή του χρυσού διεθνώς. Δηλαδή, όταν λένε μερική αναδιάρθρωση, σημαίνει ότι θα γυρίσουμε σε χρυσές δραχμές;

2) Οι Ιταλοί βουλευτές της κεντροδεξιάς στήριξαν με την ψήφο τους τον Μπερλουσκόνι στην υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ. Το βλέπω να γίνεται Μούγκαγκεϊτ το σκάνδαλο...

3) Σε αδιέξοδο ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ. "Αμερικανάκια", ούτε να...μαγειρεύουν τους αριθμούς δεν ξέρουν!

4) Η ποδοσφαιρική ομάδα Ανόρθωση στην Κύπρο επικήρυξε έναν οπαδό με 10.000 ευρώ, επειδή έριξε κροτίδα στο γήπεδο. Να τον πάει στο τμήμα ένας παίκτης της ΑΕΚ με ταξί!

5) Κινέζοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έφτιαξαν μητρικό γάλα από αγελάδες. Αν είναι τόσο μάγκες, ας φτιάξουν και το πατρικό γάλα!

6) Η Google θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τις 11 Απριλίου ειδικά αυτοκίνητα με κάμερες για τη βελτίωση του Google Map. Πόσους βλάκες έχει να καταγράψει που θα ποζάρουν νομίζοντας ότι θα δουν τη ...mapα τους στην tv.

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη του Θέμου δήλωσε: "Οι άνθρωποι χωρίζονται σε μέλισσες και μύγες. Η μέλισσα περνάει απ' το λιβάδι και βλέπει τα λουλούδια, ενώ η μύγα θα δει τα σκατά". Εγώ απλά σας βάζω τη φωτογραφία της, γιατί ξέρω ότι είστε μελισσούλες!