ΚΥΠΕΛΛΟ: Σε ποιο γήπεδο θα πάτε το Σαββατοκύριακο ...οι εμβολιασμένοι

1 Οκτωβρίου 2021, 19:05
A+ A-
Σε πέντε ματς κρίνονται ισάριθμα εισιτήρια πρόκρισης στη Β' φάση του Κυπέλλου

 

Ολοκληρώνεται, σχεδόν, αυτό το Σαββατοκύριακο η Α' φάση των αγώνα για το Κύπελλο Εύβοιας που διεξάγεται φέτος σε ομίλους.

Από τα ματς του Σαββατοκύριακου δύο είναι αδιάφορα, αφού στον 4ο και 12ο όμιλο έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που προκρίθηκαν. Οι αγώνες αυτοί είναι: Σταυρός-Πισσώνας και Κριεζά-Αγιος Λουκάς.

Στα άλλα ματς οι αντίπαλοι είναι:

• Κεραυνός Χ.-Αυλίδα

• Καθενοί-Παραλία Αυλίδας

• Ευβοϊκός-Μιαούλης

• Ζάρητρα-Νέα Στύρα

Σε όλα τα παραπάνω ματς οι γηπεδούχες ομάδες προκρίνονται και με ισοπαλία, αφού έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους αντιπάλους τους.

• Ολυμπος-Λουκίσια (Τα Λουκίσια προκρίνονται και με «Χ». Η ομάδα του Γυμνού έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Να σημειώσουμε ακόμη, ότι οι φιλοξενούμενοι αν χάσουν με ένα γκολ διαφορά και δεν πετύχουν περισσότερα από ένα γκολ, τότε το εισιτήριο πρόκρισης θα το πάρει ο Ερμήλιος).

• Δόξα Προκοπίου-Ατρόμητος Βασιλικών (Το ματς αυτό είναι για τον 3ο όμιλο που δεν θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, αφού εκκρεμεί άλλο ένα ματς (Βασιλικά-Αιδηψός).

 

Θυμίζουμε ότι λόγω κορωνοϊού ισχύει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για αυτούς που εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και τις εγκαταστάσεις των γηπέδων.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Παίκτες, διαιτητές, παράγοντες, προπονητές που θα είναι εντός αγωνιστικού χώρου πρέπει να είναι εμβολιασμένοι,  ή νοσήσαντες από κορωνοϊό κι ακόμη, όσοι από τους ενήλικες έχουν κάνει τεστ (μοριακό ή rapid) και είναι αρνητικό.

Τώρα, σε εγκαταστάσεις που φιλοξενούν  αγώνες του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος, επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων (από 18 ετών και άνω) μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ-Α' ΦΑΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/10/21 Ωρα 5.00 ΓΗΠΕΔΟ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/10/21    
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ ΠΑΛΙΟΥΡΑ
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ΓΥΜΝΟΥ
ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ ΑΟ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΚΡΙΕΖΩΝ
ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ ΑΟ Ν. ΣΤΥΡΩΝ ΖΑΡΑΚΩΝ


• H Α' φάση θα ολοκληρωθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ με τον αγώνα Ατρόμητος Βασιλικών-Αιδηψός στο γήπεδο Γουβών (ώρα 4.30).

 

 

Α' ΚΑΙ Β' ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιέρας


Τα δυο πρωταθλήματα αρχίζουν στις 9 και 10 Οκτωβρίου. ...περισσότερα
 

 

Επιστροφή