Αθλητικά

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Χάνει την πρεμιέρα ο Μέτσιο του Απόλλωνα Ερέτριας

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Χάνει την πρεμιέρα ο Μέτσιο του Απόλλωνα Ερέτριας
1 Οκτωβρίου 2021, 13:30
Παρόντες ο Δρόσος της Καρύστου και ο Καρλής του Νηλέα

 

Την κόκκινη κάρτα  αντίκρισε ο Κρις Μέτσιο του Απόλλωνα Ερέτριας στον αγώνα κυπέλλου με την Προποντίδα και θα χάσει την πρεμιέρα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ που αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο νεαρός παίκτης τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό και θ' απουσιάσει (εκτός από τον αγώνα με τον Ολυμπο το Σάββατο 9 Οκτωβρίου), και από το επόμενο ματς του Απόλλωνα.

Στο τελευταίο ποινολόγιο της ΠΕ/ΕΠΣΕ είναι και άλλοι δυο παίκτες, οι οποίοι θα είναι παρόντες στην έναρξη του πρωταθλήματος, αφού τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και ήδη εξέτισαν την τιμωρία τους.

Είναι;

• Ο Γιώργος Καρλής του Νηλέα Νεοχωρίου (είδε την κόκκινη στο ματς με τον Αγιο Λουκά στις 22/9 και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τα Κριεζά το πρ. Σάββατο) και

• Ο Σταύρος Δρόσος της Καρύστου (είδε την κόκκινη στο ματς με τα Ζάρητρα στις 22/9 και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τα Ν. Στύρα την πρ. Κυριακή)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)
Αθλητικά
[02/12/2021 - 01:10]

Οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά στις νίκες και τα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα. ...περισσότερα