Αθλητικά

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σταθερά πρώτος στις επιτυχίες!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σταθερά πρώτος στις επιτυχίες!
5 Οκτωβρίου 2021, 14:10
Γνωρίστε όλο το προπονητικό team του συλλόγου .

Στον Κλασσικό Αθλητισμό, στα αγωνίσματα των δρόμων, ρίψεων και αλμάτων δραστηριοποιείται ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας από το 2005 (κάντε κλικ εδώ και δείτε πληροφοριακά στοιχεία). 

Πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση σε Εύβοια, Βοιωτία  και Αν. Στερεά όπου την διατήρησε έως σήμερα και συγκαταλέγετε στα πρώτα σωματεία πανελλαδικά του ΣΕΓΑΣ.

Σε κάθε Διασυλλογικό και Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο σύλλογος είναι παρών έχοντας σημειώσει πολλές σημαντικές διακρίσεις και πολλοί από τους αθλητές έχουν συμμετάσχει σε αγώνες με την εθνική ομάδα.  

Καθημερινά από τις 14:00 έως τις 22:00 λειτουργούν τμήματα ακαδημίας αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, αλλά και τμήματα σωμάτων ασφαλείας και ενηλίκων.

Η Ακαδημία έχει δυο τμήματα καθημερινά 16:30 - 17:30, 17:30 - 18:30 και τα Σάββατα 10:00 - 11:30

Η Αγωνιστική ομάδα λειτουργεί καθημερινά 14:00 – 22:00 και τα Σάββατα 10:00 - 13:00 (Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του συλλόγου στο http://www.gsneapolis.gr/)

Οι προπονητές του ΓΣ Νεάπολης: Ο Πέτρος Γεωργίου και ο Στάθης Ντόκος στις ρίψεις και στα άλματα (αριστερά στη φωτό), ο Κώστας Μαρκόπουλος στους δρόμους και ο Κώστας Τριανταφύλλου στα άλματα. 

Οι προπονήτριες στην Ακαδημία του Γ.Σ. Νεάπολης: Ολίνα Κοπανέλου, Κωνσταντίνα Σακκή, Ελένη Βασιλείου, Αγνή Γεωργίου , Χαρά Γλυκού και Ελίνα Καραμπέτσου. 

Δυναμικό "παρών" δίνει και το ΔΣ του Συλλόγου το οποίο αποτελείται από τους:

Μπάμπη Βραϊμάκη (πρόεδρος), Κώστα Τουλίτση (αντιπρόεδρος), Δήμητρα Ταξιάρχη (γραμματέας), Μάρθα Δαναβασίλη (ταμίας), Μαργαρίτα Κυλάφα (έφορος στίβου), Σοφία Τόσκα, Λάμπρος Χουλιαράς, Στάθης Μαρκόπουλος (μέλη), Κώστας Χάνος και Νίκη Ροδίτη (νομικοί σύμβουλοι) . 

Ολοι οι αθλητές του ΓΣ Νεάπολης στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ