Κους-κους & σχόλια

Αυτούς τους άντρες θαυμάζουν!

8 Απριλίου 2011, 11:39
Ποια επαγγέλματα έχουν ...πέραση στις Χαλκιδέες. Τι απαντάει η Νίκη (φωτό) και άλλες 4 γυναίκες.

Είστε άντρας και θέλετε να σας θαυμάζουν οι γυναίκες; Εκτός από ομορφιά, προσωπικότητα,ευγένεια κ.λ.π. χαρίσματα πρέπει να κάνετε το σωστό επάγγελμα, δηλαδή ένα απ΄αυτά που θαυμάζουν οι γυναίκες.

Τώρα θα ρωτήσετε με το δίκιο σας: Ποιο ανδρικό επάγγελμα θαυμάζουν οι γυναίκες; Εμείς το ερώτημα αυτό το κάναμε ρεπορτάζ και πήραμε απαντήσεις από πέντε Χαλκιδέες.

Το "δείγμα" μάλιστα ήταν αρκετά αντιπροσωπευτικό, διότι περιλάμβανε παντρεμένες κυρίες, ανύπαντρες, νεαρές σε ηλικία και λίγο μεγαλύτερες. Έτσι ...παντρέψαμε όλες τις απόψεις επί του θέματος και σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα.

Η δικηγόρος Νίκη Ροδίτη μας δήλωσε ότι θαυμάζει το επάγγελμα του αρχιτέκτονα, γιατί όπως λέει η ίδια: " Απαιτεί υπαυθυνότητα, μεθοδικότητα, αλλά παράλληλα χρειάζεται αυτός που το κάνει να εξαντλεί την φαντασία του κάθε φορά που σχεδιάζει ένα έργο." 

Πιο κλασική επιλογή διάλεξε η Κατερίνα Κουτσαβλή, η οποία θαυμάζει τους πιλότους αεροσκαφών και επισημαίνει: " ¶μα μπορεί να πιλοτάρει ένα αεροπλάνο, έχει σοβαρές πιθανότητες να φέρει βόλτα και μια γυναίκα, κάτι που είναι πιο δύσκολο πράγμα, γιατί... ως γνωστό η γυναίκα κουμαντάρεται πιο δύσκολα από αεροπλάνο."

Η νηπιαγωγός Βίκυ Δολιανίτη έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους πολιτικούς μηχανικούς και μας εξηγεί γιατί, λέγοντας: " Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα υπεύθυνο άτομο, για να ασχοληθείς με τις οικοδομές. Η υπευθυνότητα όμως είναι το κύριο συστατικό, που χρειάζεται, για να χτίσεις και μία οικογένεια."

Ανύπαντρη είναι η δασκάλα Κατερίνα Κανούση. Όταν φτάσει η ώρα να παντρευτεί θα ήθελε να έχει στο πλευρό της ένα δάσκαλο, γιατί είναι το ανδρικό επάγγελμα που θαυμάζει. Οι λόγοι είναι: " Ένας άντρας που επιλέγει αυτό το επάγγελμα είναι άτομο με ευαισθησία και διάθεση να προσφέρει, αγαπάει τα παιδιά, έχει ιδανικά και αρχές." 

Η Μαριάννα Κουρούπη, φοιτήτρια Θεολογίας, θεωρεί τους γυμναστές ως το κορυφαίο επάγγελμα και έχει σοβαρούς λόγους, τους οποίους μας εκθέτει: " Ο άντρας που κάνει αυτό το επάγγελμα ξέρει πως να διατηρεί πάντα άψογη την εμφάνισή του και δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ποτέ. Επιπλέον θα φροντίσει να βρίσκεσαι και εσύ σε φόρμα,αφού θα είναι ο προσωπικός σου γυμναστής."

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills

Πέθανε ηθοποιός του Beverly Hills
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 16:44]

Χτυπημένη από μηνιγγίτιδα ...περισσότερα

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό

ΛΕΣΒΟΣ: Ρωσίδα παντρεύτηκε Ουκρανό
Κους-κους & σχόλια
[15/08/2022 - 12:45]

"Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο" είπαν οι νεόνυμφοι. ...περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Η εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε viral
Κους-κους & σχόλια
[12/08/2022 - 21:30]

Εμφανίστηκε με μαύρο μολύβι στα μάτια και μαύρα νύχια και το twitter πήρε φωτιά.     ...περισσότερα