Αθλητικά

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Αναβλήθηκε πάλι η κλήρωση

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Αναβλήθηκε πάλι η κλήρωση
7 Οκτωβρίου 2021, 20:55
Ούτε ο καταρτισμός των ομίλων ανακοινώθηκε

 

Ούτε την Παρασκευή (8/10) θα διεξαχθεί  η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, αφού  δόθηκε πάλι αναβολή και νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

Αυτό αποφασίστηκε πριν λίγο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, πιθανότατα, γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες στη Super League 2, που επηρεάζουν και την Γ' Εθνική κατηγορία.

Να σημειώσουμε ότι τέσσερις ομάδες της Super League 2 (Καβάλα, Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργος, Ζάκυνθος), ακόμη δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα πάρουν μέρος κι ενώ η κλήρωση της SL-2 έχει γίνει ήδη, χωρίς τις παραπάνω ομάδες!

Η κλήρωση της Γ' Εθνικής ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής και σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου.

Οπως λένε οι πληροφορίες, στην Ομοσπονδία θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα να γνωστοποιηθεί αν οι παραπάνω ομάδες θα λάβουν μέρος στη Γ' Εθνική.

Σήμερα, Πέμπτη, αναμενόταν από την ΕΠΟ ο καταρτισμός των ομίλων, που ενδιαφέρει και την εκπρόσωπο της Εύβοιας (Αρτάκη), αλλά ούτε αυτός ανακοινώθηκε.

 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

"Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00."

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Ξέφυγε και από το ...13 (pics)
Αθλητικά
[02/12/2021 - 01:10]

Οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά στις νίκες και τα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα. ...περισσότερα