ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-1: Έσωσε τον βαθμό με κόρνερ-γκολ στο 93'!

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-1: Έσωσε τον βαθμό με κόρνερ-γκολ στο 93'!
9 Οκτωβρίου 2021, 19:31
A+ A-
Από το τσεπάκι του ρέφερι Γιώργου Λάμπρου βγήκαν τρεις κόκκινες κάρτες.

Ματς για γερά νεύρα έγινε στη Λάμψακο, με τον Ελλήσποντο και τον Αμαρυνθιακό να μένουν στο ισόπαλο 1-1 στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΕ.

Λένε ότι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην το χάσεις.

Ετσι διδάσκουν οι δάσκαλοι στους μαθητές. Κι ένας δάσκαλος στο επάγγελμα, αλλά με ποδοσφαιρική κλάση, ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Δημήτρη (στη φωτό πάνω δεξιά), με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 93' χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του Αμαρυνθιακού, που τέλειωσε το ματς με εννιά παίκτες (την άλλη Κυριακή περιμένει τη Χαλκίδα στη Βάθεια ο Αμαρυνθιακός).

Αποβολή είχε και ο Ελλήσποντος (συνολικά στο ματς 3 κόκκινες βγήκαν από το τσεπάκι του ρέφερι Λάμπρου).

Ο Αμαρυνθιακός είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και ο Ελλήσποντος έπαιξε έξυπνα και με ψυχή και έφτασε μια ανάσα από τη μεγάλη νίκη.

Το γκολ του Ελλήσποντου πέτυχε ο "δαιμόνιος" Νικολάου σε ένα χρονικό σημείο του ματς που η ομάδα του πήγαινε ...λάου-λάου.

Με φάση του Πέτρου Στρατή (ήρθε από τον ΑΟ Αλατσάτων) ξεκίνησε το ματς για τον Ελλήσποντο, με τον στράικερ των γηπεδούχων να σουτάρει ...δις και η μπάλα να κοντράρει σε σώματα.

Ο Αμαρυνθιακός ...απάντησε με ενέργεια του Παναγιώτη Τσούτση που αποδείχθηκε άκαρπη.

Κινητικός ήταν από την αρχή ο Χασαπίδης -σε ρόλο δεξιού χαφ για τον Ελλήσποντο-, που σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε πλαϊνό δίχτυ.

Στο 11' ο ίδιος βρήκε δίχτυα σε τετ α τετ, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ θεωρήθηκε ως μη γενόμενο.

Ο Αμαρυνθιακός άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 13' ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Λάμπρου έχασε μοναδικό τετ α τετ, με τον Ερμή Τόρα να κατεβάζει τα ρολά.

Μέχρι το 35' το ματς κύλησε χωρίς φάσεις.

Ο Βαγγέλης Ανέστης για τους γηπεδούχους βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε ...συμπληγάδες.

Στο 36' καλό σουτ του Τσούτση για τον Αμαρυνθιακό πέρασε άουτ και στο 43' ο Π.Λ. Σκριβάνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ ήταν άψυχο και η φάση "έσβησε" στην αγκαλιά του Τόρα.

Στο 49' ο Π.Λ. Σκριβάνος αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε (πέρασε στην κορυφή ο Π.Δ. Σκριβάνος).

Στο ματς μπήκε και ο Αν. Μυρτέζα σε ρόλο εξτρέμ και ο Δημήτρης Τσούτσης γύρισε μπακ.

Στο 57' ωραία σέντρα του Π.Δ Σκριβάνου από δεξιά μετά από ατομική ενέργεια, ο Παν. Τσούτσης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 59' μεγάλη ευκαιρία για τον Αμαρυνθιακό έχασε ο Α. Μυρτέζα, με τον Τόρα να του λέει "όχι" σε κοντινό μονοκόμματο σουτ.

Μετά το 60' ο Αμαρυνθιακός με αριθμητικό μειονέκτημα πίεσε περισσότερο, χωρίς, όμως, να μπορεί να βγάλει φάσεις.

Στο 63' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γιώργος Αγγελάτος του Ελλήσποντου, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 45+ ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Χασαπίδη.

Και στο 69' μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Αντώνης Νικολάου (δεξιά στη φωτό πάνω) με σουτ "κρέμασε" τον Σακκή και έγραψε το 1-0 ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Αμαρυνθιακό.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για το γκρουπ του Αλεξανδρή, όταν στο 79' αποβλήθηκε και ο Α. Μυρτέζα με κόκκινη για εξύβριση, σύμφωνα με τον ρέφερι Λάμπρου (Μυρτέζα και Π.Λ. Σκριβάνος δεν θα παίξουν κόντρα στη Χαλκίδα).

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ελλήσποντος θα πανηγύριζε μια μεγάλη νίκη, στο 93' ο Αμαρυνθιακός κέρδισε κόρνερ και ο Π.Δ. Σκριβάνος με αριστουργηματική εκτέλεση που θα ζήλευε και ο Χατζηπαναγής έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και έπειτα στο βάθος της εστίας του Τόρα για το τελικό 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λάμπρου, Παππάς-Κελεπούρης.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Τόρα, Γιαλός, Κοντάκης (81’ Μπούρικας), Κικίδης, Ντούκα, Νάτσης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Πετρ. Στρατής (70’ Πέτσας), Βαγγ. Ανέστης, Χασαπίδης (45’ λ.τρ. Γιωρ. Αγγελάτος).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αλέκος Αλεξανδρής): Σακκής, Καρβελάς, Πετράκης (46’ Α. Μυρτέζα), Πέππας, Ρεπετσάς, Σελίμ Μυρτέζα, Δημ. Τσούτσης, Σιαράπης, Π.Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Παν. Τσούτσης.

 

Επιστροφή