ΑΙΔΗΨΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 1-1: Ισοπαλία στη μονομαχία Βορρά - Νότου

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 1-1: Ισοπαλία στη μονομαχία Βορρά - Νότου
10 Οκτωβρίου 2021, 21:00
A+ A-
Με δέκα παίκτες από το 48' έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με αυτογκόλ.

Το ματς ανάμεσα σε δύο εκπροσώπους της Βόρειας και της Νότιας Εύβοιας δεν έβγαλε νικητή στην πρεμιέρα της μεγάλης κατηγορίας του νομού, με την Αιδηψό και την Κάρυστο, στην έδρα της πρώτης, να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 14' από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από ...σπόντα στο κεφάλι του Γιουκάι, κι έτσι έγινε με αυτογκόλ το 0-1.

Η Κάρυστος είχε άλλες δυο ευκαιρίες να πετύχει γκολ, ώστε να αποκτήσει "μαξιλαράκι ασφαλείας", αλλά παρόλ' αυτά κράτησε το "μηδέν" στα μετόπισθεν και πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, όμως, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους νοτιοευβοιώτες, καθώς αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Παπασταματίου στο 48'.

Στον αντίποδα, οι παίκτες της Αιδηψού αναθάρρησαν, κράτησαν την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Στο τέλος πίεσαν περισσότερο και οι κόποι τους δικαιώθηκαν στο 86' από στημένη φάση, με τον Τίτο Μπιμπάι να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, γράφοντας το τελικό 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Κοντογιαννίδης - Σταύρου.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Βούλγαρης (76′ Μάρκου), Καραγκούνης, Ε. Γιουκάι, Σουλιάδης, Σαμπάι (46′ Μανδέλος), Μηλόπουλος, Γάσπαρης (56′ Β. Αναστασιάδης), Φώτου, Ι. Μπιμπάι, N. Αναγνώστου (83′ Κυριακού).

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Π. Ραβιόλος (64′ Γεωργιόπουλος), Καράβολας, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Τούρλας (76′ Κασέμι), Κακαβάς, Ποδαράς, Ζάνι, Ρούσσος (76′ Σούλας).

Επιστροφή