ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Παρελθόν ο Παναγιώτης Τοκπασίδης από την τεχνική ηγεσία

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Παρελθόν ο Παναγιώτης Τοκπασίδης από την τεχνική ηγεσία
14 Οκτωβρίου 2021, 00:34
A+ A-
Με ...μεταμεσονύχτια ανακοίνωση ο ΑΟΧ έκανε γνωστή της λύση της συνεργασίας με τον Χαλκιδέο κόουτς.

Κεραυνός εν αιθρία στον ΑΟ Χαλκίς, καθώς ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τοκπασίδης αποτελεί παρελθόν από τον κυανόμαυρο σύλλογο.

Προφανώς, ρόλο στην λύση της συνεργασίας έπαιξε η μέτρια εμφάνιση και το μη νικηφόρο (0-0) αποτέλεσμα της πρεμιέρας με τη Σκεπαστή την περ. Κυριακή στο Στάδιο Χαλκίδας.

Είναι η δεύτερη αποχώρηση προπονητή στην Α' ΕΠΣΕ, μετά απ' αυτή του Δημήτρη Αντωνόπουλου από τον Ταμυναϊκό (ανέλαβε ο Βαγγέλης Ντόβολης).

Ο ΑΟΧ λογικά θα πάει κι αυτός σε λύση ...εντός Εύβοιας, και ο νέος προπονητής εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στη Βάθεια με τον Αμαρυνθιακό.

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΑΟ Χαλκίς στην οποία αναφέρει:

"Η Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς αποφάσισε να προχωρήσει στην λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τοκπασίδη.

Η λήξη της συνεργασίας αυτή, έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο όσον αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά κρίθηκε απαραίτητη, για την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Ο Παναγιώτης, ήταν και παραμένει κομμάτι της ιστορίας του Α.Ο. Χαλκίς, ειδικά στις αγωνιστικές περιόδους όπου ήταν «κολώνα» στήριξης της ομάδας. Είναι απαραίτητο να τονιστεί ότι η εκτίμηση της Διοίκησης προς το πρόσωπο του παραμένει αναλλοίωτη παρά την σημερινή διακοπή της συνεργασίας μας".

Επιστροφή