Κους-κους & σχόλια

ΧΑΛΚΙΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εσείς πόσο καιρό θα αντέχατε χωρίς κινητό;

ΧΑΛΚΙΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εσείς πόσο καιρό θα αντέχατε χωρίς κινητό;
15 Οκτωβρίου 2021, 11:35
Η Βάσω Μαντά, η Ρούλα Μαντά και ο Σπύρος Καρβελάς ...απαντούν.

 

Προσκολλημένοι στην οθόνη του κινητού τους για ...ώρες μένουν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι και είναι ...ανησυχητικό, πώς μία συσκευή, τόσο μικρή, μπορεί να μας εθίσει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Εσείς, πόσο καιρό θα αντέχατε χωρίς κινητό;

Πάμε να δούμε τι μας απάντησαν η Βάσω, η Ρούλα και ο Σπύρος, στην καθιερωμένη βόλτα που κάναμε στη Χαλκίδα...

  • Βάσω Μαντά

Το γλυκό της χαμόγελο ...χάρισε η 29χρονη Βάσω Μαντά στον φακό του egnomi.gr. Ασχολείται με την ονυχοπλαστική και όπως είπε «δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με το τηλέφωνο στην διάρκεια της ημέρας. Προτιμώ τον ελεύθερό μου χρόνο, να τον περνάω δημιουργικά με τον άντρα μου».

"Βράχος" η Βάσω, η οποία έχει και «τρελιάρικο» μαλλί.

  • Ρούλα Μαντά

«Εθισμένη» δηλώνει η 26χρονη επιχειρηματίας και μανούλα Ρούλα Μαντά: «Δεν θα άντεχα ...δευτερόλεπτο χωρίς αυτό. Όπως καταλαβαίνετε, σπαταλάω αμέτρητες ώρες μέσα στην ημέρα ...χαζεύοντας στο κινητό» πρόσθεσε η ίδια.

Είναι βέβαιο ότι με τη Ρούλα συμπλέουν οι περισσότεροι, αλλά αυτό δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό.

  • Σπύρος Καρβελάς

Δεν αφήνει το κινητό από το χέρι του ο 20χρονος Σπύρος Καρβελάς, ο οποίος σπουδάζει στο Παιδαγωγικό τμήμα στο Ρέθυμνο. «Αν δεν έχω το κινητό συνεχώς πάνω μου, νιώθω ότι κάτι μου λείπει» δήλωσε ο ίδιος με μεγάλη άνεση στο φακό του egnomi.gr, ενώ προχώρησε και σε μια «αποκάλυψη», ότι στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση.

Σπύρο ανυπομονούμε στο «γυαλί» να σε δούμε..!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ