Κοινωνία

ΜΕΣΟΧΩΡΙΑ ΣΤΥΡΕΩΝ: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

ΜΕΣΟΧΩΡΙΑ ΣΤΥΡΕΩΝ: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος
15 Οκτωβρίου 2021, 12:40
Ο «Μπάλος» στοίχισε τη ζωή στον 69χρονο άντρα

Φονικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος» από τα Μεσοχώρια Στύρων. Ένας 69χρονος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε δρόμους και ρέματα.

Ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος εγκλωβίστηκε με το ΙΧ του σε ρέμα της περιοχής χθες το απόγευμα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Αποτέλεσμα ήταν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια των διασωστών της ομάδας SAR 312 και άλλων εθελοντών να ξεκινήσουν έναν αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό του 69χρονου.

Οι πρώτες έρευνες σταμάτησαν στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς αποτέλεσμα. Επανεκκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με τη συνδρομή αντρών της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία και συνεχίζονται.

Αρχικά, βρέθηκαν συντρίμμια από το ΙΧ του άτυχου κτηνοτρόφου και ήταν διασκορπισμένα σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και η σορός του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου.

Στο μεταξύ, η χθεσινοβραδινή βροχόπτωση προκάλεσε καθίζηση του οδοστρώματος στο δρόμο προς τη γνωστή παραλία «Λιμνιώνας», η οποία κόπηκε στα δύο.