Πολιτική

Ταξίδια αναψυχής κάνει η Κατερίνα Μπατζελή με έξοδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ταξίδια αναψυχής κάνει η Κατερίνα Μπατζελή με έξοδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
17 Οκτωβρίου 2021, 11:38
Aπό το Ντουμπάι στο Παρίσι.  

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα  «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (8-10-2021)

 

“Μαχαίρι” έκοψε ο κορωνοϊός τα ταξίδια στελεχών και αιρετών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, στελέχη της Περιφέρειας δεν μπορούσαν να πάνε στο εξωτερικό και να απολαύσουν τις βόλτες τους με αφορμή τη διεξαγωγή εκθέσεων.

Με τη χαλάρωση των μέτρων για τον covid επανήλθαν τα ταξίδια και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση που ξεκίνησε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στο Παρίσι.

Στο αεροπλάνο επιβιβάστηκε η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κατερίνα Μπατζελή, η οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τον τουρισμό, αλλά της αρέσει να ταξιδεύει στο εξωτερικό.

 

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης το Φεβρουάριο του 2020 στην έκθεση στο Ντουμπάι ανάμεσα σε άλλους συμμετέχοντες.

 

Μάλιστα, το Φεβρουάριο του 2020 είχε ταξιδέψει ξανά με έξοδα του Περιφερειακού ταμείου στο Ντουμπάι των Αραβικών Εμιράτων, όπου η Περιφέρεια συμμετείχε σε έκθεση τροφίμων και ποτών.

Με την επανεκκίνηση των ταξιδιών, έσπευσε να συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση του Παρισιού και μοιάζει απίθανο να μην ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει τα ψώνια της στην Σανζ Ελιζέ ή να πιει τον καφέ της στο Μαρκ

Ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, έκανε η Κατερίνα Μπατζελή με έξοδα πληρωμένα από την Περιφέρεια.

Εννοείται ότι τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής σε ξενοδοχείο του Παρισιού καλύφθηκαν από την Περιφέρεια. Οι συμμετέχοντες, άλλωστε, πληρώνουν από την τσέπη τους μόνο τα έξοδά τους.

Στην ίδια έκθεση συμμετείχαν οι ...πρωταθλητές των ταξιδιών λόγω ιδιότητας: Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ηλίας Μπουρμάς με τον ειδικό σύμβουλό του Νίκο Κριτσίλη και η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Μαριάννα Λιάσκου.

Πρέπει, λοιπόν, να εξηγηθεί για ποιο λόγο η Μπατζελή συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις και γιατί οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας πληρώνουν τα έξοδά της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό θέμα

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό θέμα
Πολιτική
[08/12/2021 - 09:00]

Δείτε ποιο είναι το θέμα, που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση. ...περισσότερα

Από σύσκεψη σε σύσκεψη ο Σίμος Κεδίκογλου για τα θέματα της Βόρειας Εύβοιας

Από σύσκεψη σε σύσκεψη ο Σίμος Κεδίκογλου για τα θέματα της Βόρειας Εύβοιας
Πολιτική
[06/12/2021 - 21:09]

Συμμετείχε στο κυβερνητικό κλιμάκιο, που επισκέφτηκε το νομό. ...περισσότερα