Κοινωνία

Πέθανε ο 19χρονος παίκτης του χάντμπολ Ακύλας Ζαχαριάδης

Πέθανε ο 19χρονος παίκτης του χάντμπολ Ακύλας Ζαχαριάδης
15 Οκτωβρίου 2021, 21:47
Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο ατύχημα.

Βαρύ πένθος επικρατεί στο χώροι του χάντμπολ μετά την είδηση πως ο 19χρονος παίκτης της Δόξας Βύρωνα, Ακύλας Ζαχαριάδης, υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο 19χρονος αθλητής είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα τον περασμένο Σεπτέμβριο και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. 

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας χάντμπολ

"Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του. Έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου."