Αστυνομικά

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έκλεψαν τον γνωστό δικηγόρο Θάνο Αναστασιάδη

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έκλεψαν τον γνωστό δικηγόρο Θάνο Αναστασιάδη
17 Οκτωβρίου 2021, 08:30
Του άρπαξαν το τσαντάκι με το κινητό του, το πορτοφόλι και πολλά χρήσιμα έγγραφα.

Θύμα κλοπής έπεσε ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος Θάνος Αναστασιάδης, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου. ¶γνωστος δράστης του άρπαξε το τσαντάκι του, σχεδόν μπροστά στα μάτια του.

Ο γνωστός δικηγόρος περνούσε μπροστά από το κατάστημα ξηρών καρπών "Παπαδέδε" , που βρίσκεται στην οδό Νεοφύτου, στα φανάρια της διασταύρωσης με την οδό Κατσικογιάννη.

Επειδή είναι γνωστός με τον ιδιοκτήτη κοντοστάθηκε και έπιασε κουβέντα μαζί του, αφήνοντας -σχεδόν ασυναίσθητα- το τσαντάκι του σ΄ ένα τραπέζι, στην είσοδο του μαγαζιού.

Καθώς μιλούσαν, μπήκε στο μαγαζί να ψωνίσει ορισμένα πράγματα. Επιστρέφοντας να πάρει το τσαντάκι του, για να πληρώσει, διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά...

Το τσαντάκι περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του, με λίγα μετρητά χρήματα, αλλά και τραπεζικές κάρτες, προσωπικά του έγγραφα, καθώς και ένα διαρκείας εισιτήριο του Ολυμπιακού, της αγαπημένης του ομάδας.

Ο έμπειρος δικηγόρος έσπευσε να μπλοκάρει τηλεφωνικά τις τραπεζικές κάρτες, ώστε να μην μπορέσει ο δράστης της κλοπής να κάνει ανέπαφες συναλλαγές. 

Ο ίδιος στενοχωρήθηκε περισσότερο για τα έγγραφα (ταυτότητα κλπ) που χάθηκαν, αφού θα χρειαστεί χρόνος και κόπος, για την έκδοση καινούργιων και παρακαλεί όποιον τυχόν βρει το τσαντάκι με τα έγγραφα να το παραδώσει στην Αστυνομία.

Το χιούμορ του πάντως δεν το έχασε, αφού σχολίαζε μιλώντας με φίλους του, το πρωί του Σαββάτου. "Το πιο σημαντικό αντικείμενο που είχε μέσα το τσαντάκι ήταν το εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού".    

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ