Σε νέα τροχιά οι σχέσεις του Επιμελητηρίου Εύβοιας και της Περιφέρειας

Σε νέα τροχιά οι σχέσεις του Επιμελητηρίου Εύβοιας και της Περιφέρειας
17 Οκτωβρίου 2021, 20:21
A+ A-
Με στόχο την προβολή και στήριξη των Ευβοϊκών τουριστικών επιχειρήσεων και του Ευβοϊκού τουρισμού.

Σε νέα τροχιά άμεσης και στενής συνεργασίας μπαίνουν οι σχέσεις του    Επιμελητηρίου Εύβοιας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την από κοινού προβολή και στήριξη των ευβοϊκών τουριστικών επιχειρήσεων και του ευβοϊκού τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντησης εργασίας των Γιάννη Γεροντίτη, Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Ηλία Μπουρμά, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή της Παρασκευής Μπουραντά, υπεύθυνης του Επιμελητηρίου σε θέματα τουρισμού, του Γιάννη Ζέρβα συμβούλου διοίκησης του Φορέα, της Μαριάννας Λιάσκου, προϊσταμένης τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Νίκου Κρίτσιλια, ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: " Σκοπός της νέας αυτής συνεργασίας  είναι μέσα από την εποικοδομητικότερη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της δυναμικής και των δυο Φορέων, να επιτευχθεί η δυναμικότερη προβολή και στήριξη των ευβοϊκών επιχειρήσεων, με κατεύθυνση και στόχο, την υψηλότερη και ποιοτικότερη ανάπτυξη του ευβοϊκού τουρισμού."  

 

Επιστροφή