Κοινωνία

ΑΡΤΑΚΗ: Ακόμη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον Γιάννη Κανάκη

ΑΡΤΑΚΗ: Ακόμη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον Γιάννη Κανάκη
26 Οκτωβρίου 2021, 18:00
Οι παλαίμαχοι της Αρτάκης παίζουν με τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου "η Πίστη" και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης, θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Νέας Αρτάκης και Παλαίμαχων Λεβαδειακού

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για τη στήριξη του μικρού Γιάννη Κανάκη, ο οποίος, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο του 2021, νοσηλεύθηκε για δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας της βαριάς νευρολογικής εικόνας του.

Χρήζει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και να λάβει την κατάλληλη φροντίδα προκειμένου να τα καταφέρει να σταθεί πάλι στα πόδια του και να επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Ωστόσο, το κόστος νοσηλείας σε ένα τέτοιο κέντρο είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του Γιάννη, που ήδη αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της περιπέτειας του παιδιού. 

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του Γιάννη προκειμένου να μπορέσει να έχει πρόσβαση σε όλες τις παροχές που θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες που βιώνει.