ΑΡΤΑΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-0: Κάθε αρχή και δύσκολη…

ΑΡΤΑΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-0: Κάθε αρχή και δύσκολη…
24 Οκτωβρίου 2021, 18:01
A+ A-
Η ομάδα της Εύβοιας δεν μπόρεσε να διασπάσει τη θεσσαλική άμυνα.

Δύο βαθμούς στην έδρα της άφησε η Αρτάκη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κόντρα στον -πολύ καλό- Ηρακλή Λάρισας, που δυσκόλεψε την ομάδα της Εύβοιας και έφυγε από το γήπεδο με την πολύτιμη ισοπαλία.

Η Αρτάκη δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και το τελικό 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο, καθώς ήταν ένα ματς χωρίς αξιόλογες φάσεις.

Από μια καλή στιγμή είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 4’ ο Χασομέρης για τους Θεσσαλούς έπιασε συρτό σουτ, αλλά ο Ντουμάνης έπεσε στη γωνία και έσωσε την εστία του.

Η μοναδική φορά που η Αρτάκη πλησίασε με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ ήταν από φάουλ -από αριστερά- του Ντελέκου, με την μπάλα να φτάνει στον Παπαδάκη, ο οποίος από δύσκολη θέση αστόχησε με κεφαλιά ψαράκι στο πρώτο δοκάρι (φωτό πάνω).

Ο Ηρακλής Λάρισας μπήκε δυνατά στο γήπεδο και με καλό passing game και κατοχή της μπάλας εγκαταστάθηκε ψηλά, όμως, η Αρτάκη άντεξε στους κραδασμούς και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Στο β’ ημίχρονο πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η Αρτάκη, προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να παίξει από τα άκρα, αλλά της έλειψαν η ένταση και οι καλές ατομικές ενέργειες, με τον φορ Ζυγκερίδη να είναι ...αποκομμένος.

Μετά το 60’ ο Ηρακλής μολονότι είχε ποιοτικά χαρακτηριστικά, έβαλε στο παιχνίδι και την σκοπιμότητα, με τους παίκτες του, κάθε τρεις και λίγο να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο για καθυστερήσεις.

Η Αρτάκη δεν κατάφερε να βρει ελεύθερους διαδρόμους, ούτε καν ελεύθερα σουτ και μοιραία υποχρεώθηκε στη λευκή ισοπαλία.

Ο Ντουμάνης αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Τσούπρος και Καραμπάς που ήταν αρκετά καλοί, στα άκρα οι Αρκούδας και Στασινόπουλος, εξάρι ο Κωνσταντίνου που δεν απέφυγε κάποια λάθη, οκτάρι ο Ντελέκος, εξτρέμ οι Παπαδάκης και Χατζηστάμου, δεκάρι ο Σταματάκος, ο οποίος δεν βρήκε τις γνωστές "μπούκες" του και στην κορυφή ο Ζυγκερίδης που δεν απείλησε.

Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο Παπαδάκης πέρασε επιτελικός και στη γραμμή ο Σταματάκος, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι έμειναν σε ...ρηχά νερά.

Στο β’ ημίχρονο η είσοδος των Εσκουρέντο (ήταν τραυματίας και έχασε προπονήσεις και γι' αυτό δεν ξεκίνησε) και Λεωνίδα Μεγάλου δεν άλλαξαν δραματικά την εικόνα προς το καλύτερο με συνέπεια το 0-0 να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Αθηναίου ρέφερι.

Στο 88' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με διαγώνιο σουτ του Χρηστίδη, που έφυγε άουτ.

Εκτός αποστολής για την Αρτάκη ήταν οι Ζαχαρόπουλος και Θεόφιλος Μπασινάς.

Διαιτησία: Καλογερόπουλος, Ανδρέου - Κατελανάκης (Αθήνα).

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (¶γγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Ντελέκος, Παπαδάκης (75’ Εσκουρέντο), Σταματάκος, Χατζηστάμου, Ζυγκερίδης (75’ Μεγάλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (85’ Μπαλαμώτης), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (80’ Κακαβίτσης), Μπάμης, Αλεξίου (85’ Κουτσούκης), Χατζηλιόντας (60’ Χρηστίδης), Χασομέρης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Νέα Αρτάκη-Ηρακλής Λάρισας ..........................0-0
ΠΟ Ελασσόνας-ΠΟ Φήκης ................................1-0
Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Υπάτου ........................1-2
Θησέας Αγριάς-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου........ 1-0
Αταλάντη-Αμβρυσσέας Διστόμου ......................1-2
Αετός Μακρυχωρίου-Δήμητρα Ευξεινούπολης.. 2-2

 

2η Αγωνιστική  
ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ
ΠΟ ΦΗΚΗΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
ΥΠΑΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

 

Επιστροφή