ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0: Ξεκλείδωσε με άγχος την άμυνα των μπέμπηδων

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0: Ξεκλείδωσε με άγχος την άμυνα των μπέμπηδων
24 Οκτωβρίου 2021, 20:30
A+ A-
Δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΟΚ.

Τη δεύτερη σερί νίκη του έβαλε στο σακουλάκι του ο ΑΟ Καρύστου και φιγουράρει στο ρετιρέ της Α' ΕΠΣΕ με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Η Κάρυστος την περ. εβδομάδα πέρασε νικηφόρα από τη Λάμψακο κόντρα στον Λήλα και σήμερα, στην έδρα της, ήθελε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Τελικά τα κατάφερε, αν και αγχώθηκε απέναντι σε ένα αξιόμαχο Αυλωνάρι, όπου αγωνίζονται πολλοί νεαροί παίκτες, και  πάλεψε το παιχνίδι, αλλά λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο από ένα πέναλτι και μια στατική φάση.

Το Αυλωνάρι έπαιξε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, άσκησε μεγάλη πίεση με πολλά τρεξίματα στους γηπεδούχους και έγινε απειλητικό, ειδικότερα σε μια φάση όπου ο Ηλίας σούταρε με αξιώσεις, αλλά ο Δρόσος απογειώθηκε και απόκρουσε την μπάλα εντυπωσιακά.

Η Κάρυστος στο πρώτο μέρος έφθασε κοντά στο γκολ στο 25' με τον Ζάνι.

Στο β' ημίχρονο η Κάρυστος ανέβασε την απόδοσή της, πήρε τα ηνία του αγώνα κι έγινε πολύ απειλητική.

Στο 54' σε φάουλ του Παπουτσή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ποδαράς σε κενή εστία την έστειλε άουτ. Στην επόμενη επίθεση των γηπεδούχων, ο Νταουτλλάρι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπασινά, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΑ κράτησε το 0-0. Ο ίδιος στο 63' έκανε νέα απόκρουση σε σουτ του Ζάνι και στο 65' η Κάρυστος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Ο Ζάνι κέρδισε το πέναλτι από τον Μαστροκώστα και ο πολύπειρος Παπουτσής (φωτό), που  εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, βρήκε στόχο και έκανε το 1-0 ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Στο 75' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σούλα, ο Κασέμι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Ο σκόρερ είχε σκοράρει σαν αλλαγή, πάλι, και στο ματς με το Λήλα.

Στο 81' ο Μπασινάς έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ που επιχείρησαν από καλή θέση ο Ποδαράς και ο Σούλας.

Μέχρι το τέλος το Αυλωνάρι δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Κάρυστος πανηγύρισε ένα σημαντικό "τρίποντο" που την διατηρεί ...ψηλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Σέρρας - Καμπούρης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Π. Ραβιόλος (46′ Γεωργιόπουλος), Καράβολας,, Ναυπλιώτης, Κακαβάς, Ποδαράς, Ζάνι, Νταουτλλάρι (63′ Κασέμι), Σούλας (86′ Γκιλπάθης), Ρούσσος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Κ. Πόγκας (78′ Γκιούλι), Γλυκός (78′ Αλ. Πόγκας), Ηλίας, Γ. Παναγιώτου (46′ Κρόκος), Ντραγκότι, Ν. Παναγιώτου (69′ Μάλλιος).

Επιστροφή