Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στην όμορφη Ελάτη Τρικάλων

26 Οκτωβρίου 2021, 12:22
Ταξιδάκι σ' έναν απ΄ τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς . 

Ενας απ΄ τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς είναι η Ελάτη Τρικάλων. Κρύο, τζάκι, χουχούλιασμα, βόλτες στα βουνά... 

Γι' αυτό και το egnomi.gr κάθε χρόνο φροντίζει να σάς στέλνει ένα τριημεράκι σ' αυτό το όμορφο μέρος της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα πολυτελή διαμερίσματα "ARKTOS SUITES" που βρίσκονται στο κέντρο της περιοχής.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με τζάκι για τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις, συνολικής αξίας 170 ευρώ.

Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' το νικητή, από 20 Νοεμβρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2022 (εκτός το μήνα Δεκέμβριο) μετά από επικοινωνία με το "ARKTOS SUITES". 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Τα έξι πολυτελή διαμερίσματα "ARKTOS SUITES" βρίσκονται στο κέντρο της Ελάτης και είναι πλήρως εξοπλισμένα και ιδιαίτερα ευρύχωρα, με θέα τον επιβλητικό Κόζιακα! 

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ονειρικό τριήμερο στην Ελάτη Τρικάλων με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου, και λήγει την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 18/11 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!