ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 2-1: Γιώργος έστρωσε τραπέζι, Γιάννης κέρασε

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 2-1: Γιώργος έστρωσε τραπέζι, Γιάννης κέρασε
30 Οκτωβρίου 2021, 19:01
A+ A-
Δύο γκολ από τον Λάμπρου, εξαιρετικός ο γκολκίπερ Πρέντσι, απέκτησε Κουζούλογλου ο ΑΠΚΟ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (2-1) του ΑΠΚΟ επί του Καλοχωρίου/Παντειχίου ήταν ο Γιάννης Λάμπρου σε μια μέρα που η Δροσιά προχώρησε και σε μια σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Κουζούλογλου από τον Ταμυναϊκό (σ.σ. δεν ήταν στην αποστολή του ΑΠΚΟ).

Ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου ...έστρωσε το τραπέζι, καταστρώνοντας τα πλάνα για την ομάδα του, ο φορ Γιάννης Λάμπρου ήταν αυτός που ...κέρασε, πετυχαίνοντας τα δύο νικητήρια γκολ, το δεύτερο από την άσπρη βούλα.

Μαχητικό ήταν και το Καλοχώρι/Παντείχι του Κώστα Σταματίου, μια σκληροτράχηλη ομάδα που δεν παρατάει κανένα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σε ένα ματς που θύμισε όχι μονομαχία στο Ελ Πάσο, αλλά μονομαχία στο …Ελ Απκο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ρούσο.

Στο 4’ όμως η Δροσιά κέρδισε φάουλ, αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή και πλάγια.

Ο Γιάννης Λάμπρου με έξυπνο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρέντσι, ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την πορεία της, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο γκολκίπερ του Καλοχωρίου/Παντειχίου ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη συνέχεια.

Στο 15’ ο ταχύτατος Ζουρμπουλής έκανε μια απίθανη κούρσα, έκανε το "ένα-δύο", αλλά το σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 19’ ο ΑΟΚ-Π είχε ένα πολύ καλό σουτ με τον κινητικό δεξιό χαφ Μήτρου που πέρασε άουτ.

Στο 25’ ήταν η σειρά του Παριανού να απειλήσει τη Δροσιά, ενώ πεσμένος στο έδαφος βρέθηκε ο Βαγγέλης Ρουμπής, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε με έντονο τρόπο πέναλτι και τον Βελέντζα να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 32’ η Δροσιά ήταν αυτή που έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον Πρέντσι, μια μέρα μετά την επέτειο του "ΟΧΙ" να λέει "όχι" στους Ζουρμπουλή και Δεληγιάννη.

Με το καλημέρα στο β’ ημίχρονο (47’) η Δροσιά κέρδισε πέναλτι με τον Γιάννη Λάμπρου και ο φορ του ΑΠΚΟ με ωραία εκτέλεση έκανε το 2-0.

Δεν πέρασαν δύο λεπτά (49’) και το Καλοχώρι/Παντείχι ξαναμπήκε στο ματς, όταν ο Μήτρου βγήκε σε θέση βολής από πλάγια, πέρασε και τον Σωτηρόπουλο και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-1.

Το ματς ξαναπήρε φωτιά και λίγο αργότερα οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή φάση.

Μετά το 60’, όμως, η Δροσιά ξαναπήρε τα ηνία και έβγαινε γρήγορα στις αντεπιθέσεις με τους Λάμπρου, Ζουρμπουλή, Χάρη Ελευθερίου και Θανάση Δεληγιάννη (ευκαιρία έχασε και ο Φρυγανάς).

Ο Πρέντσι όμως ήταν ανίκητος και σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Την απόκρουση του αγώνα την έκανε στο 80’ και στέρησε από τον Λάμπρου το χατ τρικ.

Ο φορ του ΑΠΚΟ έσκαψε την μπάλα πάνω από αντίπαλό του, την έφερε στο καλό του πόδι, σούταρε πριν σκάσει η μπάλα και ο Πρέντσι τον σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 89’ έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση και σε σουτ του Χάρη Ελευθερίου.

Το Καλοχώρι/Παντείχι προσπάθησε, και με γεμίσματα, και με κάθετες πάσες να βρεθεί ...φάτσα με την ισοφάριση, δεν τα κατάφερε, αλλά σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτησία: Βελέντζας, Κωνστάντιος - Καραδήμος.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Τζίδρας (65’ Φρυγανάς), Χρ. Κουτσαυλής, Θαν. Κουτσαυλής, Ζαχαράκης (65’ Σουλιωτάκης), Χρ. Ζουρμπουλής (87’ Λουκάς), Γιωρ. Αυλωνίτης, Ι. Λάμπρου, Θαν. Δεληγιάννης, Χαρ. Ελευθερίου.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Κώστας Σταματίου): Πρέντσι, Αναγνώστου, Σαλεμής, Βλάχος (82’ Αγγ. Ρουμπής), Ντεγιάννης, Σαμαρτζής, Κονόμι (84’ Σιγανός), Παριανός, Ρούσος, Βαγγ. Ρουμπής (82’ Σταμέλος), Μήτρου.

Επιστροφή