ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-0: Οι μεν κράτησαν το αήττητο, οι δε ...δεν χάρηκαν εκτός

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-0: Οι μεν κράτησαν το αήττητο, οι δε ...δεν χάρηκαν εκτός
7 Νοεμβρίου 2021, 18:35
A+ A-
Τραυματίστηκε ο Κωνσταντός και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.

Με λίγες καλές φάσεις και χωρίς γκολ (0-0) έληξε ο αγώνας Σκεπαστή-Ταμυναϊκός. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το αήττητο, αλλά έχασαν τους πρώτους βαθμούς στην έδρα τους (στο δεύτερο ματς) και οι του Αλιβερίου δεν μπόρεσαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας.

Τα προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στη Σκεπαστή, πάντως, είχαν γκολ και ο Ταμυναϊκός, όπως και σήμερα, πέρασε από την έδρα της Σκεπαστής χωρίς να λυγίσει. Θυμίζουμε ότι το 2020 οι δυο ομάδες είχαν έρθει πάλι ισόπαλες, αλλά με 2-2, ενώ το Μάρτιο του 2019 η ομάδα του Αλιβερίου είχε νικήσει με 2-1.

Θανάσης Θαλασσινός, Γεωργίου και Ζουζουλής ήταν αυτοί που απείλησαν για τους γηπεδούχους στις τρεις καλύτερες φάσεις που δημιούργησαν, αλλά οι προσπάθειές τους κατέληξαν άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να προηγηθούν με αυτογκόλ, όταν σ' ένα πολύ δυνατό σουτ από πλευρά τους η μπάλα βρήκε στο κεφάλι Καψάλα και άλλαξε πορεία, αλλά ο Αλατζάς ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε, ενώ ο τερματοφύλακας της Σκεπαστής βρέθηκε σε καλή θέση και σε ένα ξαφνικό σουτ του Μώρου και διατήρησε το 0-0.

Η Σκεπαστή είχε την ατυχία να χάσει πολύ νωρίς λόγω τραυματισμού τον Κωνσταντό (στο κέντρο της φωτό) που μεταφέρθηκε στο ΚΥ Μαντουδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τον Ταμυναϊκό (σαν αλλαγή) ο Μανδήλης.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Πριόνας-Σέρρας

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Τηλιόπουλος, Ανδρέου, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός (19' λ.τ. Καρατζούδης), Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Ντούρμας (62' Μακρής), Θαν. Θαλασσινός (80' Κανελλόπουλος), Ζουζουλής.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμος, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου, Κοτρογιάννης, Βρέττος (70' Μανδήλης), Βογιατζής, Μώρος (85' Σταματούκος), Μανδράκας.

Επιστροφή