ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-1: Τρίποντο με ανατροπή και ...αέρα

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-1: Τρίποντο με ανατροπή και ...αέρα
7 Νοεμβρίου 2021, 20:00
A+ A-
Με σουτ έξω από την περιοχή του Γεωργιόπουλου το νικητήριο γκολ

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα της Καρύστου στην έδρα της, κόντρα στον ΑΠΚΟ Δροσιάς ...και στον δυνατό αέρα που φύσαγε εν ώρα αγώνα και δυσκόλευε τις δύο ομάδες.

Η Κάρυστος επικράτησε 2-1 και σε γενικές γραμμές ...δίκαια, παρότι η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Ειδικότερα, στο 7ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ στα καρέ της Καρύστου και ο Χάρης Ελευθερίου με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Κάρυστος μπόρεσε να ισοφαρίσει με ...κόντρα αέρα στο 27' από στημένη μπάλα. Ο Κασέμι εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ζάνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Καρύστου ήταν καλύτερη και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 51', όταν ο Γεωργιόπουλος (φωτό), ο οποίος είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, εξαπέλυσε ένα σουτ έξω από την περιοχή και έγραψε το 2-1.

Στο τελευταίο ημίωρο η Δροσιά δεν κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. 

Να σημειώσουμε ότι τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρύστου ο Ζουρμπουλής των φιλοξενούμενων, όπως και ο Ραβιόλος, που είχε ελαφρύτερο τραύμα.

Διαιτησία: Ντούρας, Βαγγ. Ντόβολης-Ιω. Ντόβολης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλ. Οικονομιδης): Δρόσος, Παπουτσής, Ραβιόλος (46' λ.τ. Γεωργιόπουλος), Καράβολας, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Κασέμι (72' Νταουτλάρι), Κακαβάς, Ποδαράς, Ζάνι (58' Σούλας), Ρούσσος.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώρ. Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Ζαχαράκης, Τζίδρας (88' Κροκόδειλος), Χ. Κουτσαυλής (70' Λούμας), Α. Κουτσαυλής, Αυλωνίτης, Κουζούλογλου, Σουλιωτάκης, Ζουρμπουλής (16' λ.τ. Τουλίτσης), Λάμπρου, Ελευθερίου.

 

 

 

Επιστροφή