ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1: Τον τιμώρησε μέσα στο σπίτι του

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1: Τον τιμώρησε μέσα στο σπίτι του
14 Νοεμβρίου 2021, 18:22
A+ A-
Ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων στο 90'.

Σπουδαίο βαθμό (1-1) στη Χαλκίδα πήρε η Αιδηψός, όπως είχε κάνει και η Σκεπαστή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας βρέθηκε να χάνει 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 69', ενώ στο 90' ακυρώθηκε γκολ της Χαλκίδας που ...σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων.

Η Χαλκίδα ήταν και άτυχη, καθώς ο Λύκος δεν είχε στα πλάνα του τους τραυματίες Θωμά και Σπανό, ενώ στο 40' τραυματίστηκε και ο Μαστροκώστας και αντικαταστάθηκε από τον Γκιόκα.

Το 1-0 έγινε στο 13' με κοντινό πλασέ του Τρεπεκλή που αγωνίστηκε ως αριστερός χαφ.

Ο ΑΟΧ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει ισχυρό προβάδισμα, αλλά δεν μετουσίωσε την υπεροχή του σε ένα δεύτερο γκολ (είχε και διπλό δοκάρι με Ζαχαριά και Καραχάλιο).

Η ομάδα της Χαλκίδας, όμως, ήταν νωχελική, μια ταχύτητα ...κάτω από προηγούμενα παιχνίδια και δεν έπειθε με την εμφάνισή της.

Ναι μεν είχε τον έλεγχο και την καθολική κατοχή, αλλά δεν είχε φρεσκάδα και φαινόταν ότι πήγαινε να πάρει το ματς σβηστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΑΟΧ ήταν προβληματική και όσο έμενε το 1-0, η Αιδηψός έψαχνε μια κόντρα για να χτυπήσει ...σαν κόμπρα.

Και το έκανε στο 67' όταν ο Κυριακού πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή, ο Ζουλιώτης τον ανέτρεψε και ο Ντούρας έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ιντρίντ Μπιμπάι εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 1-1.

Η Χαλκίδα άρχισε να τρέχει για να προλάβει, δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση, αλλά στο 90' μετά από σέντρα και σύγχυση στα αντίπαλα καρέ, ο Γκιόκας με πλασέ βρήκε δίχτυα, αλλά ο βοηθός Ντόβολης σήκωσε τη σημαία και το γκολ ακυρώθηκε.

Υπήρξε ένταση στο γήπεδο (σ.σ. οι οργανωμένοι του ΑΟΧ δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα πριν τη σέντρα-φωτό πάνω), στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο ΑΟΧ άφησε δύο βαθμούς απέναντι σε μια Αιδηψό που ήταν οργανωμένη και επιστρέφει χαμογελαστή στο βορρά!

Διαιτησία: Ντούρας, Σέρρας - Ντόβολης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Λύκος): Φαλαγγίτης, Καραχάλιος, Ι. Αθ. Τσολάκος, Σπυράκης (62' Χαλιώτης), Γεωργίου, Νικ. Μαστροκώστας (40 λ.τρ. Γκιόκας), Ζουλιώτης, Κολιόπουλος, Ι. Κ. Τσολάκος (80' Λάμπρου), Τρεπεκλής (62' Λούκας), Γ. Ζαχαριάς.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ: (Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Καραγκούνης, Γιουκάι, Μανδέλος, Σούμπασης (89' Γκοτζάι), Καπλανάι (80' Γάσπαρης), Αναγνώστου (82' Σαμπάι), Κυριακού, Ιντρ. Μπιμπάι, Μάρκου (60' Ιωσήφ). 

Επιστροφή