Κοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εσπασε τη σιωπή της η ξυλοδαρμένη σύζυγος

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εσπασε τη σιωπή της η ξυλοδαρμένη σύζυγος
19 Νοεμβρίου 2021, 13:33
Mετά από νέα έκρηξη βίας με θύμα την ίδια

 

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα  «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (5-11-2021)

¶γρια χτυπημένη στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της έφτασε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας το πρωί της Τρίτης 26 Οκτωβρίου 38χρονη γυναίκα. Υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το σύζυγό της και δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Στην τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, έχοντας μαζί της και την ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και υπέβαλε μήνυση στο 40χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, έχει πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από το σύζυγο, ο οποίος την χτυπάει κάθε φορά που διαφωνούν σε κάτι και, μάλιστα, για ασήμαντη αφορμή.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν θέλω να μείνω άλλο μαζί του, γιατί η ζωή μου έγινε κόλαση» είπε η ίδια στους αστυνομικούς ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 40χρονου για όλα όσα έχει περάσει η ίδια.

Η 38χρονη, η οποία έμενε με το σύζυγό της στο δικό του σπίτι στην Κάνηθο, έφυγε ήδη και συγκατοικεί με μια φίλη της, η οποία την βοήθησε να βρει το θάρρος να καταγγείλει το προσωπικό της δράμα στην αστυνομία.

Το ζευγάρι δεν έχει παιδιά και η γυναίκα ελπίζει να εκδοθεί γρήγορα το διαζύγιο για να τελειώσει οριστικά η οδυνηρή περιπέτεια στην οποία μπήκε όταν παντρεύτηκε τον 40χρονο πριν από 15 χρόνια. 

Ο σατράπης σύζυγος δεν συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις πράξεις του.