ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 3-0: Ο Αλέξανδρος Ρούσσος ...ξαναπήρε τ' όπλο του

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 3-0: Ο Αλέξανδρος Ρούσσος ...ξαναπήρε τ' όπλο του
21 Νοεμβρίου 2021, 19:05
A+ A-
Μετά από 5 αγωνιστικές βρήκε δίχτυα πάλι ο επιθετικός των νοτίων.

Την τρίτη νίκη στην έδρα της πέτυχε η ομάδα της Καρύστου και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ...έσπασε και η γκίνια του Αλέξανδρου Ρούσσου που πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε την ομάδα της νότιας Εύβοιας στη νίκη με 3-0 επί του Καλοχωρίου/Παντειχίου.

Δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων που είχαν πλήρη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι στον ΑΟΚΠ που είχε σε καλή μέρα τον Κατσιμήτρο, ο οποίος γλίτωσε την ομάδα του από βαρύτερο σκορ.

Στο 8' σε σέντρα του Ποδαρά, ο Ρούσος πλάσαρε εξ επαφής απέναντι στον Κατσιμήτρο, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε.

Στο 17' από σέντρα του Σούλα, ο Ρούσσος έπιασε ωραία την κεφαλιά, αλλά πάλι ο Κατσιμήτρος γλίτωσε την ομάδα του από παραβίαση.

Στο 34' ο πορτιέρο του Καλοχωρίου/παντειχίου απέκρουσε διαδοχικά σε σουτ του Ζάνι και του Σούλα και στο 43' ο Ρούσσος ...πήρε τ' όπλο του και έκανε το 1-0 για την Κάρυστο, όταν σε παράλληλη σέντρα του Ποδαρά, ο Σούλας έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά της ο Ρούσσος άνοιξε το σκορ.

Από το 64' ο ΑΟΚΠ, που πήγε στην Κάρυστο με 12 παίκτες, έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε ο Μπασούκος με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 79' ο Σούλας πέταξε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΚΠ, όπου πετάχτηκε ο Ρούσσος και με πλασέ έκανε το 2-0 εδραιώνοντας τη νίκη της ομάδας του.

Στο 77' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Αποστόλου, αλλά ο Δρόσος δεν τους άφησε να πανηγυρίσουν και στο 82' από σέντρα του Κασέμι, ο Νταουτλλάρι, που μόλις είχε μπει στον αγώνα, με προβολή έκλεισε το σκορ (3-0).

Διαιτησία: Ντούρας, Ι. Ντόβολης-Πέττας.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλ. Οικονομίδης): Δρόσος, Θάτσι, Γεωργιόπουλος ((87' Ρουκλιώτης), Καράβολας (81' Αστηθάς), Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Ποδαράς (68' Κασέμι), Κακαβάς, Ζάνι (81' Νταουτλλάρι), Σούλας, Ρούσσος (87' Γκιλπάθης).

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Κ. Σταματίου): Κατσιμήτρος, Καραμπάς, Μπασούκος, Πεππές, Βλάχος, Θ. Ντεγιάννης, Κονόμι Αποστόλου, Σταμέλος (87' Πρέντσι), Ρουμπής, Σιγανός.

Επιστροφή