Κους-κους & σχόλια

Μαξίμου: Η Ραλλία Χρηστίδου να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μαξίμου: Η Ραλλία Χρηστίδου να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
22 Νοεμβρίου 2021, 12:15
Δείτε την ανάρτησή της.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, μετά από ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου (φωτό), στην οποία εμφάνιζε, ως ...χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο, που είχε γίνει προ διετίας, δηλαδή το 2019, προκειμένου να του επιτεθεί, με συκοφαντίες.

Σε ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου, εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «όσο ο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες, επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου

Η Ραλλία Χρηστίδου αναπαρήγαγε στο twitter ανάρτηση troll αναφέροντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Μέτσοβο, παρέα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά, πίνοντας ουίσκι και αδιαφορώντας για τους νεκρούς της πανδημίας.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός είχε βρεθεί στο Μέτσοβο το 2019! Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε τον πρωθυπουργό «δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος εργάζεται πενθήμερο».

«Είναι πλέον σαφές ότι ο Πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. ‘Εχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς» έγραψε.

Τελικά η Ραλλία Χρηστίδου μόλις διαπίστωσε πως  είναι fake news και μετά από βροχή αρνητικών σχολίων που εισέπραξε, διέγραψε την ανάρτηση.