ΠΕΥΚΙ: Αγώνες δρόμου για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών

ΠΕΥΚΙ: Αγώνες δρόμου για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών
23 Νοεμβρίου 2021, 14:20
A+ A-
Θα διεξαχθούν δύο δρόμοι, 5,7 και 21,5 χιλιομέτρων.  

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, με τον τίτλο «ΕΟΣΛΜΑΥ»,  συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και με την συνεργασία της εταιρείας με την επωνυμία Ελληνική Εταιρία Αθλητιατρικών Επιστημών και Ασφαλούς Άθλησης, δύο δρομικούς αγώνες για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών της Βόρειας Εύβοιας

Πρόκειται για δύο αγώνες, απόστασης 5,7 και 21,5 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθούν με αφετηρία και τερματισμό το Πευκί Βορείου Ευβοίας την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Η εκκίνηση θα δοθεί πέριξ του αγάλματος Ποσειδώνα στο Πευκί Βορείου Ευβοίας. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Γ.Γ.Α. και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Σκοπός των αγώνων είναι η ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών περιοχών της Βόρειας  Εύβοιας, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην αδήριτη ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που αποτελεί πνεύμονα ζωής για όλους μας.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τον αγώνα των 21,5 χλμ και στα 10 ευρώ για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κατατεθεί το αντίστοιχο ποσό συμμετοχής όπως αναφέρεται στην προκήρυξη των αγώνων στον παρακάτω αρ. λογ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΑΜΚΕ, Αριθμός λογαριασμού, IBAN: GR5470100000000299497759191, BIC/Swift Code : VPAYGRAA.

Προσοχή, στην Αιτιολογία πρέπει να αναφερθεί οπωσδήποτε: Συνδρομή συμμετοχής/ονοματεπώνυμο/5k ή 21k.

Επιστροφή